We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #11 alitugay.s dedi: Okul başlayana kadar elimde olsa çok iyi olur. Başakşehirde okuyorum. Otobüsle gidip gelmek çok sıkıntı. Malum korona var İnternette hesaplama diye bir şey var girdim. Oradan baktım bugünün tarihini girdim tam 16 olunca olabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Başvuracağın kursu arayarak bilgi alabilirsin. Tahminimce söylerler ne kadar sürede elinde olacağını.
alitugay.s dedi: Okul başlayana kadar elimde olsa çok iyi olur. Başakşehirde okuyorum. Otobüsle gidip gelmek çok sıkıntı. Malum korona var İnternette hesaplama diye bir şey var girdim. Oradan baktım bugünün tarihini girdim tam 16 olunca olabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Başvuracağın kursu arayarak bilgi alabilirsin. Tahminimce söylerler ne kadar sürede elinde olacağını.
alitugay.s Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 34 10 Haziran 2020 #12 Barong dedi: Sürüş testinden bir kerede geçersen 3 ay civarı sürer. Ama koronadan dolayı daha çok da uzayabilir. Her markadan markaya da değişiklik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... İnşallah olur ya okula otobüsle gitmek istemiyorum. We_Master dedi: Başvuracağın kursu arayarak bilgi alabilirsin. Tahminimce söylerler ne kadar sürede elinde olacağını. Genişletmek için tıkla... Tanıdık zaten yarın gidip konuşayım teşekkür ederim.
Barong dedi: Sürüş testinden bir kerede geçersen 3 ay civarı sürer. Ama koronadan dolayı daha çok da uzayabilir. Her markadan markaya da değişiklik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... İnşallah olur ya okula otobüsle gitmek istemiyorum. We_Master dedi: Başvuracağın kursu arayarak bilgi alabilirsin. Tahminimce söylerler ne kadar sürede elinde olacağını. Genişletmek için tıkla... Tanıdık zaten yarın gidip konuşayım teşekkür ederim.