2004 doğumlu birisi 2025'te MSÜ başvurusu yapabilir mi?

Hem yaş hem de mezuniyet yılı şartı var ikisini de sağlamanız lazım.

Hocam ben 2023'te açıktan mezun oldum, normal olarak 3 yılı lisede okudum ama son sene kişisel sebeplerden açığa almıştım. Şimdi benim mezuniyetim 2023 gözüküyor sistemde ve bende 2004 Nisan doğumluyum. 2025 Mart tarihinde(MSÜ)hala 21 yaşından gün alıyor olacağım ve esasında yıl olarak da 21 oluyorum. Şimdi ben astsubay MYO giremez miyim?

Hocam ben 2023'te açıktan mezun oldum, normal olarak 3 yılı lisede okudum ama son sene kişisel sebeplerden açığa almıştım. Şimdi benim mezuniyetim 2023 gözüküyor sistemde ve bende 2004 Nisan doğumluyum. 2025 Mart tarihinde(MSÜ)hala 21 yaşından gün alıyor olacağım ve esasında yıl olarak da 21 oluyorum. Şimdi ben astsubay MYO giremez miyim?
siz girebiliyorsunuz

ağustos 2024 doğum 2022 yılı mezuniyet 2025 te Astsubay meslek yüksek okuluna girebilir mi
Hocam benim anladığım kadarı ile Mart ayındaki yapılacak sınav son şansınız,girebiliyorsunuz.Bende Nisan 2004 doğumluyum ve bir yıl gecikme ile 2023 yılında mezun oldum.Söylediklerine göre 2022 yılı mezunları için 2025 son şans,sizin içinde benim içinde.

subay ola bilirsin aga ama MSÜ den değil jandarma subaylık ve SBÜ (sağlık bilimler üniversitesi GATF) subaylık 21 yaş . Reis bunlara gire bilirsin ama MSÜ neden 20 yaş sınırı var bilmiyorum. bunu MSÜ dilekçe olarak vere bilirsin belki göre bilirler. Bir umut değişiklik olabilir

Harp okulu da MSÜ ile değil mi? Ben 2 yıllık bir bölüm bitirdim KPSS 67 aldım dış kaynak olarak astsubaylığa başvuru yapabilir miyim? MSÜ başvurmasam olur mu sadece 6 ay veya 1 yıl eğitim görüp görev başı yapsam 😅 yardımcı olur musunuz?
MSÜ başvuru şartlarını büyük ihtimalle sağlamıyorsunuzdur. Dış kaynaktan başvurabilirsiniz. Geçen ay alım vardı bir sonraki alım galiba bir yıl sonra https://personeltemin.msb.gov.tr/ sitesinden takip edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı