2004 E270 CDI mi, 2024 Megane 4 mü?

hari

Hectopat
Daha fazla  
2004 model E270 cdı ile sıfır km 2024 model Megane 4 arasında kaldım. Hangisini tercih ederdiniz? E270 cdı eski bir model olmasına rağmen hâlâ sağlam ve konforlu bir araç, ancak Megane 4'ün yeni teknolojisi, güvenliği ve garanti avantajları da var. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2004 model E270 cdı ile sıfır km 2024 model Megane 4 arasında kaldım. Hangisini tercih ederdiniz? E270 cdı eski bir model olmasına rağmen hâlâ sağlam ve konforlu bir araç, ancak Megane 4'ün yeni teknolojisi, güvenliği ve garanti avantajları da var. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam E270 alacaksanız bir araba parası kadar da kenara para koymanız gerekir. E270 2.araba olarak düşünülebilir ama 1. araba olarak mantıklı değil. O yüzden Megane4 alıp keyfinize bakmanızı tavsiye ediyorum.

Mercedesi alınca kenarda bir Megan 4 alacak daha bütçe varsa alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı