2004 Güncellemesi yüklenmeli mi?

mehmet.bilen

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Update'yi kontrol ettiğimde sürüm 2004'ün yayınlandığını gördüm. İndir ve yükle butonuna bastım ama aklımda bazı sorular var. Sizce bu sürüm alınmalı mı? Sorun yaşayan var mı?

1591002841889.png

RAM'iniz azsa geçmenizi hiç tavsiye etmem, 4 GB RAM'im var ve Windows 10 2004 bir ara %95'ini kullandı ama 1909'da hiç öyle bir problem yok.

2004.PNG

Bende böyle diyor. Windows kullandığınız cihazı inceleyip sorun çıkıp çıkmayacağına göre size güncelleme veriyor ya da vermiyor. Bence sizde demese de biraz daha bekleyin derim.

Eki Görüntüle 579167

Bende böyle diyor. Windows kullandığınız cihazı inceleyip sorun çıkıp çıkmayacağına göre size güncelleme veriyor ya da vermiyor. Bence sizde demese de biraz daha bekleyin derim.

Bende de böyle diyordu ben temiz kurulum yapmıştım sanırım yapmamam gerekiyordu çünkü çok yavaştı ben de Windows 10 1909 yaptım sakın böyle diyorsa yapmayın PC çok yavaşlar.

Bende de böyle diyordu ben temiz kurulum yapmıştım sanırım yapmamam gerekiyordu çünkü çok yavaştı ben de Windows 10 1909 yaptım sakın böyle diyorsa yapmayın PC çok yavaşlar.

Yavaşlamadı ama birkaç sürücü ile sorun yaşadım. 2004 çıktığında bu siteden indirdiğim 2004'ü kullanıyordum. Tekrar temiz kurulum yapınca sıkıntılar yaşadım ve ben de 1909 kurdum.

Cihazıma format atmam gerektiğinden temiz kurulum yaparak 2004 sürümünü yükledim. Bir sıkıntıya denk gelmedim ama pek bir fark da bulduğum söylenemez. Bir süre ardından format atılmasıyla beraber cihazın daha hızlı açılması gibi şeyleri direkt sürüme bağlayamıyorum.
Gözle görülür denk geldiğim bir farklılık var. Bir ton vardır böyle şey belki ama. Görev Yöneticisi'ne girildiğinde artık disklerin yanında türleri de yazıyor ve harici ekran kartının sıcaklığını da gösteriyor.
Görüntüler :
1591008076908.png
1591008084643.png

Windows Update ile yükseltmeyi tamamladım. Bir sorun olması durumunda konuya mesaj atarak bilgi aktaracağım.

1591009610052.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı