Ne yazık ki o yazılımla test etmem mümkün değil HDD zaten hiçbir veri okumuyor muhtemelen yazılımda hiçbir sonuçda göstermeyecekdir.
Söylediğiniz yazılımı indirdim ne yazık ki başlangıçta bir tane bad sector çıktı şu an taramaya devam ediyor. Umarım daha fazla çıkmaz.
Bu sefer işler karıştı SSD çıkarıp yerine HDD takıp USB'den HDD regeneratorü boot eddim ve tarattım bu işlemi gece yaptım uzun sürer diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı 500 GB diski bir saatte taradı ve hiçbir hatalı sectör bulamadı bu işlemi kızakla vindows içinde yapınca hem çok yavaş işlem gerçekleşdi hem de bad sectör hatalar buldu sanırım kızak arızalandığı için diski arızalı gösterdi. En azından ben öyle tahmin ediyorum.
Bu konuda başka fikri olan var mı?
Tekrardan merhaba HDD kızağı degiştirdim sorun kısmen düzeldi HDD çalışıyor her ne kadar eskisi gibi veri okumasada önceki halinden çok daha iyi ama hala eski okuma yazma hızlarına çıkamıyor ayrıyetden diskde sorun var mı yok mu diye emin olmak için diskde HDD regenetör ile bad sectör taraması yaptım tertemiz çıktı bununla yetinmeyip HDD diğer bilgisayarda çalıştırdım gayet iyi çalıştı 103 mb/s hıza kadar çıktı ama ben kendi bilgisayarımda çıkaramadım bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Not: Diğer PC Win 7 kurulu.