M Mutticus Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 20 Temmuz 2020 #1 Windows 2004 sürümünden sonra mavi ekran vermeyen sistem 2 kere mavi ekran hatası verdi. İki hata kodu aynı olduğu için en son olan dosyayı yükledim. Sebebi ve çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Minidump
Windows 2004 sürümünden sonra mavi ekran vermeyen sistem 2 kere mavi ekran hatası verdi. İki hata kodu aynı olduğu için en son olan dosyayı yükledim. Sebebi ve çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Minidump
$MidYu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #2 Page Fault in Nonpaged Area Hatası Nasıl Çözülür? En sık karşılaşılan mavi ekran hatalarından PAGE FAULT IN NONPAGED AREA hatasının nedeni ve çözümünü paylaşıyoruz. Page fault in nonpaged area hatası, www.technopat.net İnceleyebilirisiniz. Artı 0 Eksi
Page Fault in Nonpaged Area Hatası Nasıl Çözülür? En sık karşılaşılan mavi ekran hatalarından PAGE FAULT IN NONPAGED AREA hatasının nedeni ve çözümünü paylaşıyoruz. Page fault in nonpaged area hatası, www.technopat.net İnceleyebilirisiniz.
KS KS M Mutticus Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 20 Temmuz 2020 #3 $MidYu dedi: Page Fault in Nonpaged Area Hatası Nasıl Çözülür? En sık karşılaşılan mavi ekran hatalarından PAGE FAULT IN NONPAGED AREA hatasının nedeni ve çözümünü paylaşıyoruz. Page fault in nonpaged area hatası, www.technopat.net İnceleyebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Belleklerde problem yok sistem zaten yeni sayılır. Uzun süredir sorunsuz çalışıyordu 2004 sonrası 2 kere hata aldım. Artı 0 Eksi
$MidYu dedi: Page Fault in Nonpaged Area Hatası Nasıl Çözülür? En sık karşılaşılan mavi ekran hatalarından PAGE FAULT IN NONPAGED AREA hatasının nedeni ve çözümünü paylaşıyoruz. Page fault in nonpaged area hatası, www.technopat.net İnceleyebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Belleklerde problem yok sistem zaten yeni sayılır. Uzun süredir sorunsuz çalışıyordu 2004 sonrası 2 kere hata aldım.
$MidYu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #4 Mutticus dedi: Belleklerde problem yok sistem zaten yeni sayılır. Uzun süredir sorunsuz çalışıyordu 2004 sonrası 2 kere hata aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman daha iyi bilen baksa iyi olur @Recep Baltaş. Artı 0 Eksi
Mutticus dedi: Belleklerde problem yok sistem zaten yeni sayılır. Uzun süredir sorunsuz çalışıyordu 2004 sonrası 2 kere hata aldım. Genişletmek için tıkla... O zaman daha iyi bilen baksa iyi olur @Recep Baltaş.
KS KS M Mutticus Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #5 Yardımcı olabilecek var mı? Artı 0 Eksi
$MidYu Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #6 Konunuzu öne çıkarabilirsiniz. Artı 0 Eksi