O modelleri tercih edecekseniz efsane Japon kasası dediğimiz marka ve modellere yönelmeniz en doğrusu olacaktır. Motor-mekanik kısmında bir problem olmadığı sürece elektronik aksam arızalarına göz yummalısınız.
Toyota Corolla (2005-2010)
Honda Civic (2006-2010)
Toyota Yaris (2005-2010) fiyatları hakkında bilgim yok bu sınıf ve yıldaki araçlara uzun süredir bakmadım siz detaylı araştırıp söyleyebilirsiniz.
Toyota Corolla (2005-2010)
Honda Civic (2006-2010)
Toyota Yaris (2005-2010) fiyatları hakkında bilgim yok bu sınıf ve yıldaki araçlara uzun süredir bakmadım siz detaylı araştırıp söyleyebilirsiniz.
Çoğu kişi bana katılmayacak ama ben toros alırdım bir sorun çıkartırsa da kendim yapardım. Hem daha ucuza alacaksınız hem de çoğu şeyi kendiniz yapabilirsiniz tamiri çok kolay.
Çoğu kişi bana katılmayacak ama ben toros alırdım bir sorun çıkartırsa da kendim yapardım. Hem daha ucuza alacaksınız hem de çoğu şeyi kendiniz yapabilirsiniz tamiri çok kolay.
(Oto tamirciyim.)
Clio ile Corsa'nın o yaşlarda kaportasında malzemesinde neredeyse hiç fark yok. Hatta Corolla'da iç TRIM'ler sağlam oluyor Clio'da kırık oluyor.
Maalesef bu konuda size katılmıyorum hocam yıl fark etmeksiniz Japon'ların malzeme kalitesi diğerleriyle yarışamaz. Siz oto tamirciymişsiniz saygı duyarım fikrinize