Ankara'da yaşıyorum otomatik vites 2006 model bir 307 bulduk. 200 bin kilometrede, LPG & benzinli, değişeni yok, 2.5 parça boyası var, 350bin TL'ye anlaştık. Bugün bakmaya gidiyoruz, ne düşünüyorsunuz?
Yılına göre kilometresi efsane sayılır bence ama Peugeot'un eski arabaları alınmaz Opel olsun Peugeot olsun yok abi kaçın 350 bin TL'ye otomatik Hyundai getz al keyfine bak.
Ankara'da yaşıyorum otomatik vites 2006 model bir 307 bulduk. 200 bin kilometrede, LPG & benzinli, değişeni yok, 2.5 parça boyası var, 350bin TL'ye anlaştık. Bugün bakmaya gidiyoruz, ne düşünüyorsunuz?
Boya önemli değil sonuçta 2006 model araba motor yürüyen daha önemli kaportadan.
Otomatik vitese gelirsek sorunlu bu modelde ısınıyor vs.Galeriye vs satamazsınız almaz çünkü hele otomatiği hiç almaz.
Boya önemli değil sonuçta 2006 model araba motor yürüyen daha önemli kaportadan.
Otomatik vitese gelirsek sorunlu bu modelde ısınıyor vs.Galeriye vs satamazsınız almaz çünkü hele otomatiği hiç almaz.
Ustan varsa sağlam bi baktır derim motor yürüyene.Araç da lpg var motor işlem görmediyse kendi subapları bir yere kadar gidiyor çelik subap olmadığı için.Bizdeki mesela 250 k küsürlerde patladı subap eritti.Motoru kucakladık.