2006 öncesi yapım olan filmin adı nedir?

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tahminim 2006'dan önce çekilmiş bir film. Ben daha küçükken CD ile izlemiştim hiç unutmuyorum o filmi. Benzin istasyonunda bir kadının parmağı pense ile kesiliyordu sonra birkaç topluluk o kötü kişilerden kaçıyordu kamp kuruyorlardı orada sex yapıp elinde balta veya kesici bir şeyle gelip öldürmeye çalışıyordu. Tam hatırlayamıyorum devamını ama bunları hatırladığım kesin bu filmin adı nedir?

Bu tarzda çok film var. Daha spesifik şeyler söylersen çıkarabilirim. O döneme ait neredeyse tüm saçma filmleri izledim.
Kral bir grup var işte tamam mı benzinlikte saklanıyorlar falan birisi alt kata iniyor kendisini korumaya çalışıyor sanırım kız ve parmaklıklar bölümünden bir adam penseyle elini kesiyor. daha sonra bir grup kaçıyor saklanıyor arabayla falan kamp yapıyorlar çadır kuruyorlar sonra s-x yapıyorlar anladın işte sen sonra kötü adam gelip buluyor bunları bunlar gene kaçıyorlar vs korku filmi aslında. hatırladığım bu kadar aslında daha çok şey yaşıyorlar ama üstünden yıllar geçti filmin ismini bi bulsam varyaa.

Kampta seks içeren Korku kapanı serisi var. Penseyle kesme diyince teksas katliamı filmi aklıma geliyor. Benzin istasyonunda geçen korku filmi var 'Vacation' fakat bu tek bir odada geçiyor. Ek olarak Hasat zamanı filmi var bu minvalde. Özetle kamp ve seks hollywood'un vazgeçilmezi :) Spesifik, ayırt edici bir şey olmadan zor hocam.

Kampta seks içeren Korku kapanı serisi var. Penseyle kesme diyince teksas katliamı filmi aklıma geliyor. Benzin istasyonunda geçen korku filmi var 'Vacation' fakat bu tek bir odada geçiyor. Ek olarak Hasat zamanı filmi var bu minvalde. Özetle kamp ve seks hollywood'un vazgeçilmezi :) Spesifik, ayırt edici bir şey olmadan zor hocam.
Korku Kapanı 5 diyeceğim ama 2012 yılında çıktı.

@melihkrm bahsettiğin film tahminen 2006 yapımı "Texas chainsaw massacre: The Beginning" veya farklı bir öneri olarak 2006 yapımı "Turistas" filmi de olabilir bu soylediifilmlero bir incele bunlardan birisiyse sonradan yanıtlarsan sevinirim merak ediyorum çünkü.
Bahsettiğim filmlerin IMDb linkleri;
Turistas : Turistas (2006) ⭐ 5.4 | Horror, Mystery, Thriller

Texas Chainsaw Massacre The Beginning :
hayır üzgünüm buda değil :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı