2007 model Audi A6 alınır mı?

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, araç almayı düşünüyorum ve bütçem 550 bin TL ile 600 bin TL arasında. İlanlarda bu fiyat aralığında 2006-2007 model Audi A6 buldum. Araç gayet güzel duruyor, özellikli vs. ancak bu fiyattaki araçların hepsi yüksek kilometreli; 300 bin kilometrenin altında pek yok, genelde 350-400 bin kilometrede araçlar var. Sizce bu araç alınır mı? İleride sorun yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, araç almayı düşünüyorum ve bütçem 550 bin TL ile 600 bin TL arasında. İlanlarda bu fiyat aralığında 2006-2007 model Audi A6 buldum. Araç gayet güzel duruyor, özellikli vs. ancak bu fiyattaki araçların hepsi yüksek kilometreli; 300 bin kilometrenin altında pek yok, genelde 350-400 bin kilometrede araçlar var. Sizce bu araç alınır mı? İleride sorun yaşatır mı?

Eğer aile arabası istiyorsanız Toyota verso tavsiye ederim ama 2010 ve üstü Audi'lerde daha sıkıntısız Japon arbasının temizini bulursanız sizi hiç yormaz onu söyleyeyim illa Audi dersenizde quatrolara bakın. (Toyota verso 1.64D4 2015 elegant var bizde düşük modelleri 2013 gibi daha uygun)

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...pesin-36-ay-senet-vade-takas-1236776967/detay bu A6 daha uygun ve şık gibi duruyor abi km side düşük 3K trameri var sadece.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-dusuk-km-sorunsuz-aile-araci-983513986/detay bahsettiğim versoda bu.

Kim ne derse desin, Alman arabalarının ömrü 10 yıl veya 150.000km'dir.
O bütçeyle Japon-Kore grubu daha mantıklı ve seni üzmez.

Öncelikle, direkt olarak kilometresinden dolayı alınmaz diyerek kestirip atmayacağım. Baktığınız model muhtemelen 2.0 TDI motor. Milyon km yapabilecek kapasitede bir motor. Ancak, eski arabanın arıza çıkarma olasılığı her zaman vardır. Ayrıca, yüksek segment bir arabanın bakımı da daha masraflı olur. Eğer tüm paranızı aracı satın almak için harcayacaksanız hiç mantıklı olmaz. Motor milyon km yapabilir demiştim ancak eski sahiplerinin 18 yıldır nasıl kullandığını bilemeyiz. Bakımları aksatıldıysa, kaliteli yağ kullanılmadıysa, hararet altında kullanıldıysa vs. sıkıntı. Yüksek km araç alacaksanız bakım tarihlerini ve değişen parçaların kaydını tutan birinden alın. Geçmişi belli olmayan araçlardan uzak durun.

Düşük bütçelerde sorunsuz araç istiyorsanız, Toyota gibi araçlara bakacaksınız. Bunlar, kolay kolay sanayiye düşmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı