2007 palio 1.3 Multijet çok yakması ve çekiş düşüklüğü

1- araç 2.el araç gaz yememesi bobinden kaynaklı olabilir.
2- araçta enektörlerde şakırtı var mı?
3- el frenini çekin aracı yüksek viteste ve yüksek devirde kaldırmaya çalışın titreme varsa baskı değişecek.
4-chip tuning yazılım yapan bir yere götürün arabanın partikül filtresine baksınlar.
5-filtre değişim yüzde 25 yakıtını artırır oda araç dışarıdan gelen havayı verimli kullanamadığı için!
6-klima açıkken düşük devirde kaldırırsan tabii ki bayılır hatta ön göhüsten titreme sesi yapar sanki araba ölüyormuş gibi. Hem motor güç üretiyor yüzde 20'si kayışlarla klima komperasörüe gidiyor normal bir durum.

Değerli dostum aracın kilometre bilgisini de verirsen her zaman yardımcı olmaya çalışırım yakıt şehir içi ise normalin üstü uzun yolsa sıkıntı olabilir.

İyi sosyaller.

Teşekkür ederim. Şakırtı yok ama rulman değişmesi lazım dediler. El frenini çekiyor 3.viteste denedim stop edecekmiş gibi olduğunda boşa aldım. 2007 palioda dpf yok diye düşünüyordum onlara dpfye bakın dersem anlarlar mı? Acaba ne kadar ücret alırlar? Filtre değişimi haftaya yapacağım işten dolayı vakit bulamıyorum. Klima açıkken dün rolentide stop etti. Ondan önce de bir yere döneceğim sırada etti. Bugün ilginç şekilde dur kalk sıkışık trafikte yavaş yavaş 11.8 litreden 10.3 litreye düştü arabayı yürüttükten sonra kademe kademe 10.9 litreye çıktı. Bana satan kişi benden önce 400 bin km düşürmüşler dedi ben 428 bin küsur orijinal km de noter alımını yaptım. Şu an 428.xxx km küsuratı hatırlamıyorum maalesef. Ama bu motorların milyon çevirdiklerini duydum. Onun haricinde arabayı çalıştırırken ve stop etmeden önce Turbo son yağlamasını yapsın diye 30 saniye bekliyorum.

Bendeki palionun yol bilgisayarını henüz tam kullanmayı öğrenemedim ama sanırım çok fonksiyonu yok araç palio Van 1.3 active.

Dpf temizliği istiyor araban. Bunun yağ ile bir ilgisi yok.

Onu nasıl yapacağım dışarıda yaptırılırsa ne kadar isterler İstanbul içi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…