2007 sürüm Word güncellenmiyor

Meh_met

Hectopat
Windows 10 kullanıyorum ama tüm ofis yazılımlarım 2007. Word programını güncellemek istediğimde ise fotoğrafta ki gibi "işlem, bu bilgisayarda ki kısıtlamalar nedeniyle iptal edildi. Lütfen yöneticinize danışın" yazısı yazıyor bilgisayarım Windows 10 ama ofis programları 2007 nedeni nedir? Niye güncelleyemiyorum ve nasıl güncellerim? Yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girmiş olduğunuz kullanıcının galiba yönetici izni yok açmak için;
Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar öğesini seçin.
  1. Aile ve diğer kullanıcılar'ın altında hesap sahibinin adını seçin (adın altında “Yerel Hesap” ifadesini görüyor olmalısınız) ve ardından Hesap türünü değiştir'i seçin. ...
  2. Hesap türü'nün altında Yönetici'yi ve ardından Tamam'ı seçin.
  3. Yeni yönetici hesabıyla oturum açın.

Office 2007'ye güncelleme kesildi diye biliyorum. 2010'a geç istersin.

Office 2007'ye güncelleme kesildi diye biliyorum. 2010'a geç istersin.

Zaten istedğim şey 2007'den 2010 olur 2016 olur böyle güncel şeylere geçmek.

Aile ve diğer kullanıcılar kısmının altı boş tıklayabileceğim başka bir yer yok. Bir şey daha ekleyeyim benim kullandığım hesap nedendir bilinmez gözükmüyor ve yönetici yapamıyorum. Denemek için yeni kullanıcı ekleyip admin yaptım ve güncellemeyi denedim ve güncellenmedi. Hiçbir şekilde olmuyor çok garip bu Word'ü silip 2016 gibi yeni sürümlerini indirebiliyor muyuz?

Son düzenleme:

Evet ister 2010 ister 2013 ister 2016 istediğini yaparsın.

Bunu nasıl yaparım? Uygulamanın kendisini nasıl güncellerim?

Şimdi herhangi bir Office uygulamasına gir mesela Word sonra üstte dosyaya tıkla önüne gelen menüde Office hesabını seç sonra şimdi güncellemeye bas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…