Çözüldü 2007'de base inşa edilen, asker üretilip savaş yapılan oyun neydi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

249873

Kilopat
2007 civarlarinda internet kafede oynadiğim bir oyundu. Base inşa edip, asker basip karşi yapay zekayı yenmeye çalışıyorduk.

Oyunda hafif uzay teknoloji temasi vardi, enerji aktarmak için direk dikerdik beyaz bir enerji yolu olurdu direkler arasinda. Bu direkler sayesinde askerlerimizi ışınlayabilirdik. Ve base geliştirirdik.

Karşı tarafta bizim gibiydi sanirim ama boss vardi sanki. Kocaman uzayli bir yaratiği öldürürdük oyun biterdi.

Oyun Age of Empires tarziydi ama tam da öyle değil.

Çözüm
Bulabildiniz mi? Eğer bulamadıysanız AI'a sorun isterseniz.

Bulamadım hocam. Oyun eski olduğundan bulabileceğimide çok sanmiyorum.

@smokking24 sağ olun hocam yapay zeka sayesinde oyunu buldum ancak şimdi de oyunu indirme linki bulamıyorum Steam vb her yerden kaldırılmış Çok kaliteli bir oyundu bence, seri olarak devam etmeliydi ama ipini çekmişler herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Perimeter olabilir mi hocam?

Hocam Google resimlerine baktim bizim inşa ettiklerimiz biraz daha beyaz temaydı. Görünüş okarak benziyor ama oynanışa daha bakmadım.

Generals? Belki.

Yok hocam çağlar arasi tarihi savaş gibi değildi. Yine bir gezegen ustunde geçiyordu ama uzay temasindaydı. Biz beyaz renkte üsler inşa ediyorduk asker basip karşi tarafi yok etmeye çalişiyorduk.

Bulabildiniz mi? Eğer bulamadıysanız AI'a sorun isterseniz.

Bulamadım hocam. Oyun eski olduğundan bulabileceğimide çok sanmiyorum.

@smokking24 sağ olun hocam yapay zeka sayesinde oyunu buldum ancak şimdi de oyunu indirme linki bulamıyorum Steam vb her yerden kaldırılmış Çok kaliteli bir oyundu bence, seri olarak devam etmeliydi ama ipini çekmişler herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Ne demek hocam, bakayım bende link bulursam paylaşırım.

Sevinirim hocam. Tüm hesaplarım PC de olduğu için korsan kullanmamaya özen gösteriyordum ancak bu oyunu satın alabileceğim bir yöntem kalmamış.
Korsandan başka çare yok gibi hocam, ama Kaspersky tam versiyonu satın alıp rahatlıkla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…