2008 model Chevrolet Captiva alınır mı?

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ve ilanlarda dolanırken Chevrolet Captiva adlı araca denk geldim bulduğum araç 550 bin TL ve bu araç hoşuma gitti bu fiyat bandındaki captivaları inceliyorum ve araç genel anlamda güzel bir araç. Alım gücüm maximum 550 bin TL ve bu fiyat bandındaki captivalar en düşük 280 bin kilometrede birkaç parça boyalı değişensiz oluyorlar ve bu araç 2.0 motor bu aracın anlayanı ve genel olarak araçlardan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi bu fiyata bu araç alınır mı? Alırsam ileride bana büyük bir sorun açar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel araç temizini bulursanız iyi olur ama zor. O bütçelere daha iyisini buluruz bence. Ne tarz arıyorsun hocam.

Sorun çıkartabilir ama güzel araçtır ayrıca. Ama alınacağını düşünmüyorum dedikleriniz gibi olanları

Ya özellikle captiva bakmıyorum sadece araç hoşuma gitti dediğim gibi bütçem maximum 550 bin TL hatchback olmayacak şekilde biraz da geniş aile aracı olursa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…