2008 model Peugeot 308 alınır mı?

Arkadaşlar selam,
500 bandına temiz bakımlı 200k km 2008 model Peugeot 308 buldum. Araç oldukça temiz baktım bugün yarın Exper'e sokacağım sizce alınır mı?
Dış kondisyon ve iç kondisyon oldukça güzel piyasası nasıldır? 2 sene sonra satmaya çalıştığımda zorlanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun öncelikle.Piyasa bandında pek fikrim yok ama bu tip eski arabaları sağlam ve güvenilir experlere(işini iyi yapan) götürün.

Bahsettiğiniz yıl aralığında 308 alınabilir. Motor-mekaniği için ustaya götürmekte de fayda var.

Bahsettiğiniz yıl aralığında 308 alınabilir. Motor-mekaniği için ustaya götürmekte de fayda var.
Hayırlı olsun öncelikle.Piyasa bandında pek fikrim yok ama bu tip eski arabaları sağlam ve güvenilir experlere(işini iyi yapan) götürün.
Yarın detaylı expere sokacağım hocam. Niyetim biraz daha düşük km Fiesta'ydı ama maalesef bu fiyat bandındaki araçların kondisyonları kötü ya da hasar kayıtlı vs. Trameri yoktu bu aracın bir de bir polis satıyordu açıkçası temizdi de içi dışı yarın motor kısmında da sorun yaşamazsam anlaşıp alacağım.

Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…