Bjk21 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 144 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba?
Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba?
muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 8 Şubat 2024 #2 Bjk21 dedi: Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Özellikleri ne?
Bjk21 dedi: Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Özellikleri ne?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 8 Şubat 2024 #3 Bjk21 dedi: Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Sat hurdacıya
Bjk21 dedi: Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Sat hurdacıya
T Tosunbey Decapat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 8 Şubat 2024 #4 Amacınız imha mı, tamir mi, geri dönüşüm mü?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 Bjk21 dedi: Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Özellikleri nedir. Aradığım özellikler ile uyuşuyorsa alabilirim parçaları ister iseniz.
Bjk21 dedi: Benim 2008'den kalma bir masaüstü bilgisayarım var. Artık pek bir ise yaramıyor. Çevreye zarar vermeden bu bilgisayarı ne yapabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Özellikleri nedir. Aradığım özellikler ile uyuşuyorsa alabilirim parçaları ister iseniz.
Bjk21 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 144 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #6 balkann dedi: Özellikleri nedir? Aradığım özellikler ile uyuşuyorsa alabilirim parçaları ister iseniz. Genişletmek için tıkla... İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Tosunbey dedi: Amacınız imha mı, tamir mi, geri dönüşüm mü? Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm daha mantıklı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024
balkann dedi: Özellikleri nedir? Aradığım özellikler ile uyuşuyorsa alabilirim parçaları ister iseniz. Genişletmek için tıkla... İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Tosunbey dedi: Amacınız imha mı, tamir mi, geri dönüşüm mü? Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm daha mantıklı.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 Bjk21 dedi: İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşlemci?
Bjk21 dedi: İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşlemci?
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #8 Bjk21 dedi: İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Geri dönüşüm daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam Sata SSD takılabiliyorsa anakarta çok güzel APU sistem olur elinizde yedekte veya babanız/abiniz için ofis/gündelik kullanım bilgisayarı olur çok güzel.
Bjk21 dedi: İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Geri dönüşüm daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam Sata SSD takılabiliyorsa anakarta çok güzel APU sistem olur elinizde yedekte veya babanız/abiniz için ofis/gündelik kullanım bilgisayarı olur çok güzel.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Şubat 2024 #9 Varsa çevrende çocuğunun bilgisayarı olmayan gariban bir aile ver onlara en azından bir işe yaramış olur.
Varsa çevrende çocuğunun bilgisayarı olmayan gariban bir aile ver onlara en azından bir işe yaramış olur.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 8 Şubat 2024 #10 Bjk21 dedi: İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Geri dönüşüm daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sunucuya döndür. Ekran kartı yok bir de işlemci TDP'si düşükse 10 numara sunucu yaparsın.
Bjk21 dedi: İşinize yaramaz diye düşünüyorum gene de söyleyeyim. Foxconn G41MXE anakart. 256 GB HDD. 2x4GB DDR3 RAM. Ve kasa. Ekran kartı yok. Bildiğim kadarıyla bu kadar. Geri dönüşüm daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sunucuya döndür. Ekran kartı yok bir de işlemci TDP'si düşükse 10 numara sunucu yaparsın.