XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.369 Makaleler 8 Çözümler 180 12 Şubat 2022 #11 iibo dedi: Ne için kullanıcan 13 yaşında Papara'yı. Genişletmek için tıkla... BTC'ye basıcak. Ne için kullanıcağı sizi ilgilendirmez muhtemelen Steam vb. uygulamalar için alacak.
iibo dedi: Ne için kullanıcan 13 yaşında Papara'yı. Genişletmek için tıkla... BTC'ye basıcak. Ne için kullanıcağı sizi ilgilendirmez muhtemelen Steam vb. uygulamalar için alacak.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.166 Çözümler 11 12 Şubat 2022 #12 iibo dedi: Ne için kullanıcan 13 yaşında Papara'yı Genişletmek için tıkla... Özgür bir insan değil mi? İster oyun ister alışveriş.
iibo dedi: Ne için kullanıcan 13 yaşında Papara'yı Genişletmek için tıkla... Özgür bir insan değil mi? İster oyun ister alışveriş.
iibo Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 38 12 Şubat 2022 #13 askimcokpardon dedi: Özgür bir insan değil mi? İster oyun ister alışveriş. Genişletmek için tıkla... Ben alma falan demedim ne için kullanıcaksın dedim, merak ettim sadece linçlemeyin.
askimcokpardon dedi: Özgür bir insan değil mi? İster oyun ister alışveriş. Genişletmek için tıkla... Ben alma falan demedim ne için kullanıcaksın dedim, merak ettim sadece linçlemeyin.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 12 Şubat 2022 #14 Valla bende 2009 doğumlu kız kardeşime tosla hesabı açtım hatta doğrulanmış toslalı yaptım onu para isteyeceği zaman transfer yapabiliyoruz.
Valla bende 2009 doğumlu kız kardeşime tosla hesabı açtım hatta doğrulanmış toslalı yaptım onu para isteyeceği zaman transfer yapabiliyoruz.
yiitx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #15 Vorfell dedi: 2009 Ocak doğumluyum şu an Papara kart açabilir miyim? Ayrıca kimliğim de fotoğraf yok ama okuldan verilen fotoğrafı koyup yollasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf olayı önemli değil bende burakreis fotoğrafı var, bu arada 13 yaşında değilseniz de anne babanız üzerinen hesap açabilirsiniz.
Vorfell dedi: 2009 Ocak doğumluyum şu an Papara kart açabilir miyim? Ayrıca kimliğim de fotoğraf yok ama okuldan verilen fotoğrafı koyup yollasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf olayı önemli değil bende burakreis fotoğrafı var, bu arada 13 yaşında değilseniz de anne babanız üzerinen hesap açabilirsiniz.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 12 Şubat 2022 #16 Vorfell dedi: 2009 Ocak doğumluyum şu an Papara kart açabilir miyim? Ayrıca kimliğim de fotoğraf yok ama okuldan verilen fotoğrafı koyup yollasam olur mu? Genişletmek için tıkla... 2009 Mayıs doğumlu kız kardeşimin adına Papara hesabıda açtım ama şuan hesap türü onaysız onaylı yapmadım henüz öyle duruyor kartsız falan.
Vorfell dedi: 2009 Ocak doğumluyum şu an Papara kart açabilir miyim? Ayrıca kimliğim de fotoğraf yok ama okuldan verilen fotoğrafı koyup yollasam olur mu? Genişletmek için tıkla... 2009 Mayıs doğumlu kız kardeşimin adına Papara hesabıda açtım ama şuan hesap türü onaysız onaylı yapmadım henüz öyle duruyor kartsız falan.