200K YKS sıralama nasıl yapılır?

Çalışmanıza gerek yok 200 bin için. 0 çalışma ile sözelde 49 bin, sayısalda 560 bin, eşit ağırlıkta 247 bin geldi. Bitirdiğim 2 kitap var 4 yılda ikisi de paragraf kitabı. Bir de haftada bir TYT çözdüm.

@249580 öyle bir şeyin mümkünatı yok be kanka
Okul ve dershaneyi çalışmaktan saymayarak 3 saat çalışmış olmuyorsun haberin olsun.
11. sınıftan beri çalışıyorum dershanede zaten konu görüyoruz napayım o zaman okula gittiğim zamanı da mı çalışma sayayım? Ben sadece okulda ders göreyim evde yan gelip yatayım bugün 6 saat çalıştım mı diyeceğim kendime? Bunun kendini kandırmaktan farkı yok hadi okulun dershanenin bana kattığı bir saat verimli çalışma zamanı olsa günde 4-5 saat çalışmış olurum. Çok karmaşık bir olay değil günde "gerçekten" 7-8 saat çalışan tanıdıklarım ilk 5k ya girdi. Kendinizi kandırıp 100 200 bin sıralama için bile günde 8 saat çalışman lazım yazıyorsunuz çok saçma buluyorum.

EA da lay lay lom takılarak yaptım bu sıralamayı sözelde 20k yapmışım hiç tarih cografya vs çalışmadım.
Durum böyleyse ben birinci de olurum o zaman. Göründüğünden kolay mı yani bu kadar, bu sıralamalar?

@249580 dostum okulda 8 saat eğitim üzerine günde 2 -3 saat dershane eğitimi alıyorsun eve gelip kendinde 2- 3 saat çalışıyorsun ve gün içerisinde sadece 2 -3 saat çalışıyorum demek ironik olmuyor mu sence de?

Okuldan sonra dershaneye gitme imkanım vardı ama direkt eve gittim %99. Hafta sonu gittim dershaneye.

Durum böyleyse ben birinci de olurum o zaman. Göründüğünden kolay mı yani bu kadar, bu sıralamalar?

Sayda zorda sözelde EA de bayağı kolay hocam. Hiç sözel işaretlemeden EA de 62K dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…