Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 27 Eylül 2022 #1 Selam, bugün şöyle bir para aldım tip olarak. Anladığım kadarıyla Belarus Rublesi. Eğer Belarus Rublesiyle zengin oldum. Geri dönüş sağlar mısınız? Link Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2022
Selam, bugün şöyle bir para aldım tip olarak. Anladığım kadarıyla Belarus Rublesi. Eğer Belarus Rublesiyle zengin oldum. Geri dönüş sağlar mısınız? Link
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 27 Eylül 2022 #2 Fotoğrafta Rus Rublesi olduğu yazıyor.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 27 Eylül 2022 #3 Morphia dedi: Selam, bugün şöyle bir para aldım tip olarak. Anladığım kadarıyla belarus rublesi. Eğer belarus rublesiyle zengin oldum. Geri dönüş sağlar mısınız? Link Genişletmek için tıkla... Belarusunki pembe ama.
Morphia dedi: Selam, bugün şöyle bir para aldım tip olarak. Anladığım kadarıyla belarus rublesi. Eğer belarus rublesiyle zengin oldum. Geri dönüş sağlar mısınız? Link Genişletmek için tıkla... Belarusunki pembe ama.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 27 Eylül 2022 #4 200'lük Belarus Rublesi için hazırlanan banknot bu şekilde. Sizde yer alan 200'lük Rus Rublesi banknotunun değeri 62 TL.
200'lük Belarus Rublesi için hazırlanan banknot bu şekilde. Sizde yer alan 200'lük Rus Rublesi banknotunun değeri 62 TL.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.450 Makaleler 3 Çözümler 58 27 Eylül 2022 #5 Attığınız fotoğrafı okusanız keşke. Fotoğrafta hem Rus Rublesi yazıyor hem de 200 Rus Rublesi yazınca aynı fotoğraf çıkıyor.
Attığınız fotoğrafı okusanız keşke. Fotoğrafta hem Rus Rublesi yazıyor hem de 200 Rus Rublesi yazınca aynı fotoğraf çıkıyor.
Dimon Hectopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 273 Yer Moskova 27 Eylül 2022 #6 Hayır bu Belarus Rublesi değil Rus Rublesi.
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 27 Eylül 2022 #7 Para Rus Rublesi, Belarus Rublesi pembe. Tanrı bile ilk cümlesinde "Oku" demiş...
Morphia Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Ohio 27 Eylül 2022 #8 claymore dedi: Para Rus Rublesi, Belarus Rublesi pembe. Tanrı bile ilk cümlesinde "Oku" demiş... Genişletmek için tıkla... Her gün eski banknot rus rublesi gördüğümüz için, yeni basılmış bir rus rublesi ilk defa gördüm. Araştırdım ama bir şey bulamamıştım. Bu forumun kullanıcıları neden birilerini ezikleme peşinde?
claymore dedi: Para Rus Rublesi, Belarus Rublesi pembe. Tanrı bile ilk cümlesinde "Oku" demiş... Genişletmek için tıkla... Her gün eski banknot rus rublesi gördüğümüz için, yeni basılmış bir rus rublesi ilk defa gördüm. Araştırdım ama bir şey bulamamıştım. Bu forumun kullanıcıları neden birilerini ezikleme peşinde?