Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 9 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar geçici süreliğine mouse almam lazım bütçem ortalama 150 200 TL geçici süreliğine kullanacağım ama yine de iş görmesini istiyorum. En önemli husus mouse un ağır olması hafif mouse ile cidden rahat edemiyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar geçici süreliğine mouse almam lazım bütçem ortalama 150 200 TL geçici süreliğine kullanacağım ama yine de iş görmesini istiyorum. En önemli husus mouse un ağır olması hafif mouse ile cidden rahat edemiyorum. Teşekkürler.
adtpe Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #2 Gamepower ursa öneririm.
Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 9 Haziran 2020 #3 adtpe dedi: Gamepower ursa öneririm. Genişletmek için tıkla... Ağırlığı nasıl acaba hocam? Zaten uzun süre kullanmayacağım için markaya pek takılmıyorum.
adtpe dedi: Gamepower ursa öneririm. Genişletmek için tıkla... Ağırlığı nasıl acaba hocam? Zaten uzun süre kullanmayacağım için markaya pek takılmıyorum.
adtpe Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #4 Delikli mouseler kadar hafif değil, bir 120 gr var bence. Kanlı canlı elleme fırsatım oldu çünkü.
Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 9 Haziran 2020 #5 adtpe dedi: Delikli mouseler kadar hafif değil, bir 120 gr var bence. Kanlı canlı elleme fırsatım oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Sanırsam ürün şu anda satılmıyor.
adtpe dedi: Delikli mouseler kadar hafif değil, bir 120 gr var bence. Kanlı canlı elleme fırsatım oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Sanırsam ürün şu anda satılmıyor.
adtpe Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #6 Arkadaşım bir buçuk hafta önce falan almışıtı.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 9 Haziran 2020 #7 İstediğin fareyi alıp içerisine somun(veya başka ağırlık) silikonlayabilirsin.
adtpe Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #8 Akıllıca
Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 9 Haziran 2020 #9 G8341 dedi: İstediğin fareyi alıp içerisine somun(veya başka ağırlık) silikonlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani tabii ki mantıklı fakat hani sıfır aldığım ürünü modifiye etmek biraz şey gibi . En azından bir sorun olursa garantiye bile gönderemem .
G8341 dedi: İstediğin fareyi alıp içerisine somun(veya başka ağırlık) silikonlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani tabii ki mantıklı fakat hani sıfır aldığım ürünü modifiye etmek biraz şey gibi . En azından bir sorun olursa garantiye bile gönderemem .
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 9 Haziran 2020 #10 Raylvord. dedi: Yani tabii ki mantıklı fakat hani sıfır aldığım ürünü modifiye etmek biraz şey gibi . En azından bir sorun olursa garantiye bile gönderemem . Genişletmek için tıkla... Farede sorun çıkaracak pek bir şey yok zaten, en fazla switch çift tıklamaya başlar onu da switch değiştirerek çözebilirsiniz.
Raylvord. dedi: Yani tabii ki mantıklı fakat hani sıfır aldığım ürünü modifiye etmek biraz şey gibi . En azından bir sorun olursa garantiye bile gönderemem . Genişletmek için tıkla... Farede sorun çıkaracak pek bir şey yok zaten, en fazla switch çift tıklamaya başlar onu da switch değiştirerek çözebilirsiniz.