RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 13 Aralık 2020 #1 Bütçe 200 TL. ARGB kontrolcü veya çoklayıcı olarak ne önerirsiniz?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 13 Aralık 2020 #2 Bu tarz bir şey mi? Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Bu tarz bir şey mi? Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 13 Aralık 2020 #3 246941 dedi: Bu tarz bir şey mi? Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet.
246941 dedi: Bu tarz bir şey mi? Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Aralık 2020 #4 Sanırım piyasada sadece iki adet var. Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Sanırım piyasada sadece iki adet var. Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Aralık 2020 #5 Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 13 Aralık 2020 #6 hadwiger dedi: Sanırım piyasada sadece iki adet var. Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... ID cooling olanı almayı düşünüyordum, ama içindeki devreleri görebileceğim bir kaynak bulamadım. Marka iyi ama her markanın bir kötü ürünü vardır ya, denk gelmek istemiyorum diyelim. Aigo yazanı alabilirim sanırım, içerisinden hem kontrolcü hem de çoklayıcı geliyor anladığım kadarıyla.
hadwiger dedi: Sanırım piyasada sadece iki adet var. Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... ID cooling olanı almayı düşünüyordum, ama içindeki devreleri görebileceğim bir kaynak bulamadım. Marka iyi ama her markanın bir kötü ürünü vardır ya, denk gelmek istemiyorum diyelim. Aigo yazanı alabilirim sanırım, içerisinden hem kontrolcü hem de çoklayıcı geliyor anladığım kadarıyla.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 13 Aralık 2020 #7 Neyse yok bir şey. Sürprizbozan: Sürprizbozan Lütfen gereksiz mesaj diye raporlamayın. Son düzenleme: 13 Aralık 2020
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Aralık 2020 #8 RPM dedi: Aigo yazanı alabilirim sanırım, içerisinden hem kontrolcü hem de çoklayıcı geliyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Sanırım çoklayıcı 3 pinli. RGB_HEADER desteklemiyormuş.
RPM dedi: Aigo yazanı alabilirim sanırım, içerisinden hem kontrolcü hem de çoklayıcı geliyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Sanırım çoklayıcı 3 pinli. RGB_HEADER desteklemiyormuş.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 13 Aralık 2020 #9 hadwiger dedi: Sanırım çoklayıcı 3 pinli. RGB_HEADER desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Yani ARGB fan bağlayamıyor muyum?
hadwiger dedi: Sanırım çoklayıcı 3 pinli. RGB_HEADER desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... Yani ARGB fan bağlayamıyor muyum?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Aralık 2020 #10 RPM dedi: Yani ARGB fan bağlayamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Açıkçası tam bilmiyorum, sadece PMW ayarlanamıyor olabilir.
RPM dedi: Yani ARGB fan bağlayamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Açıkçası tam bilmiyorum, sadece PMW ayarlanamıyor olabilir.