ItsEsat Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Aternos gibi olup paralı ücretli olan sunucu sitesi öneriniz var mı? Bütçe 100 ila 200 TL.
yusuf545 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 224 Yer Brezilya Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 67000-HQ GTX 950M 12 GB RAM SSD Hi Level Elite Series 512 GB Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Exaroton kullanabilirsiniz.
Emir Metin Femtopat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 minecraft realms almanı öneririm eğer orjinal minecraft kullanıyorsan Aternos kullanma sunucuların siliniyor çok yaşadım
minecraft realms almanı öneririm eğer orjinal minecraft kullanıyorsan Aternos kullanma sunucuların siliniyor çok yaşadım
ItsEsat Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 Emir Metin dedi: minecraft realms almanı öneririm eğer orjinal minecraft kullanıyorsan Aternos kullanma sunucuların siliniyor çok yaşadım Genişletmek için tıkla... reis alınırda korsan zaten 4 kişiniyiz 2 kişi korsan yoksa realms yapardık direkt yusuf545 dedi: Exaroton kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Extaron saatlik ücret alıyor galiba saatlik kredi alıyormuş daha önce kullandınız mı hocam bir bilginiz var mı saatlik kaç kredi aldığı hakkında.
Emir Metin dedi: minecraft realms almanı öneririm eğer orjinal minecraft kullanıyorsan Aternos kullanma sunucuların siliniyor çok yaşadım Genişletmek için tıkla... reis alınırda korsan zaten 4 kişiniyiz 2 kişi korsan yoksa realms yapardık direkt yusuf545 dedi: Exaroton kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Extaron saatlik ücret alıyor galiba saatlik kredi alıyormuş daha önce kullandınız mı hocam bir bilginiz var mı saatlik kaç kredi aldığı hakkında.
riverrulss Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 ItsEsat dedi: Aternos gibi olup paralı ücretli olan sunucu sitesi öneriniz var mı? Bütçe 100 ila 200 TL. Genişletmek için tıkla... Saganetwork'e ve Batıhost'a bir bakabilirsiniz, bütçenize yeterli gelir mi bilmiyorum ama diğer sitelere göre daha ucuz olduğunu biliyorum.
ItsEsat dedi: Aternos gibi olup paralı ücretli olan sunucu sitesi öneriniz var mı? Bütçe 100 ila 200 TL. Genişletmek için tıkla... Saganetwork'e ve Batıhost'a bir bakabilirsiniz, bütçenize yeterli gelir mi bilmiyorum ama diğer sitelere göre daha ucuz olduğunu biliyorum.
yusuf545 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 224 Yer Brezilya Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 67000-HQ GTX 950M 12 GB RAM SSD Hi Level Elite Series 512 GB Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 ItsEsat dedi: Reis alınırda korsan zaten 4 kişiniyiz 2 kişi korsan yoksa realms yapardık direkt. Extaron saatlik ücret alıyor galiba saatlik kredi alıyormuş daha önce kullandınız mı hocam bir bilginiz var mı saatlik kaç kredi aldığı Genişletmek için tıkla... Hocam en düşük ayarlarda saatlik 2 kredi alıyor siz 200 liralık paket alsanız 430 kredi gibi bir şey veriyor 10 kredi yapsanız işte 43 saat oynayabilirsiniz.
ItsEsat dedi: Reis alınırda korsan zaten 4 kişiniyiz 2 kişi korsan yoksa realms yapardık direkt. Extaron saatlik ücret alıyor galiba saatlik kredi alıyormuş daha önce kullandınız mı hocam bir bilginiz var mı saatlik kaç kredi aldığı Genişletmek için tıkla... Hocam en düşük ayarlarda saatlik 2 kredi alıyor siz 200 liralık paket alsanız 430 kredi gibi bir şey veriyor 10 kredi yapsanız işte 43 saat oynayabilirsiniz.