B batuhannmbn Zeptopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Merhaba. Yüksek rank FPS oyunları için bir mouse pad lazım. Performax xotran farem var. 70x30, 90x40 boyutlarında olursa çok iyi olur. Klasse klasik almıştım ama o farede takılma yapıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
Merhaba. Yüksek rank FPS oyunları için bir mouse pad lazım. Performax xotran farem var. 70x30, 90x40 boyutlarında olursa çok iyi olur. Klasse klasik almıştım ama o farede takılma yapıyor. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
ayutnadimsuaan Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Ben bunu almayı düşünüyorum çok takmıyorum oyunları falan. O yüzden konuyu daha iyi anlayan arkadaşlar cevap versin. HELİXSUN Siyah Mouse Pad Büyük Boy Renkli Gaming Oyuncu Ofis Uyumlu Xxl 90x40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben bunu almayı düşünüyorum çok takmıyorum oyunları falan. O yüzden konuyu daha iyi anlayan arkadaşlar cevap versin. HELİXSUN Siyah Mouse Pad Büyük Boy Renkli Gaming Oyuncu Ofis Uyumlu Xxl 90x40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
B batuhannmbn Zeptopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 ayutnadimsuaan dedi: Ben bunu almayı düşünüyorum çok takmıyorum oyunları falan. O yüzden konuyu daha iyi anlayan arkadaşlar cevap versin. HELİXSUN Siyah Mouse Pad Büyük Boy Renkli Gaming Oyuncu Ofis Uyumlu Xxl 90x40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... sagol usta
ayutnadimsuaan dedi: Ben bunu almayı düşünüyorum çok takmıyorum oyunları falan. O yüzden konuyu daha iyi anlayan arkadaşlar cevap versin. HELİXSUN Siyah Mouse Pad Büyük Boy Renkli Gaming Oyuncu Ofis Uyumlu Xxl 90x40 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... sagol usta
ayutnadimsuaan Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 batuhannmbn dedi: sagol usta Genişletmek için tıkla... Ne demek kardeşim. Kendine iyi bak.