Theodilas Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #1 Elimde Ryzen 5 2600 işlemci bulunmaktadır. Kullanan kişiler stok soğutucunun yeterli olduğunu belirtse dahi işlemcim CBP kapalı durumdayken bile neredeyse 80 dereceleri görmektedir. Kullandığım kasa: TESSERACT WH SW DEEPCOOL- Cases TESSERACT WH SW - DEEPCOOL is dedicated to provide the best Laptop Cooler,CPU coolers, Computer Chassis and PC Power Supply. www.deepcool.com Kullandığım termal macun: Artics MX4. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Elimde Ryzen 5 2600 işlemci bulunmaktadır. Kullanan kişiler stok soğutucunun yeterli olduğunu belirtse dahi işlemcim CBP kapalı durumdayken bile neredeyse 80 dereceleri görmektedir. Kullandığım kasa: TESSERACT WH SW DEEPCOOL- Cases TESSERACT WH SW - DEEPCOOL is dedicated to provide the best Laptop Cooler,CPU coolers, Computer Chassis and PC Power Supply. www.deepcool.com Kullandığım termal macun: Artics MX4. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 10 Kasım 2020 #2 M200, t6, X6(mATX anakartlarda RAM'lere çarpma sorunu olabiliyor.)
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Kasım 2020 #3 Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Kasım 2020 #4 Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Theodilas Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #5 Önerdiklerinizin arasında çok uçuk bir sogutma farkı var mı Az001 dedi: Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Seradotwav dedi: M200, t6, X6(mATX anakartlarda RAM'lere çarpma sorunu olabiliyor.) Genişletmek için tıkla...
Önerdiklerinizin arasında çok uçuk bir sogutma farkı var mı Az001 dedi: Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Seradotwav dedi: M200, t6, X6(mATX anakartlarda RAM'lere çarpma sorunu olabiliyor.) Genişletmek için tıkla...
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 10 Kasım 2020 #6 Aslında 2-3 derece oynar gibi. Çok fark yok.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Kasım 2020 #7 Theodilas dedi: Önerdiklerinizin arasında çok uçuk bir sogutma farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı marka hepsi fark yoktur hoşuna gideni al.
Theodilas dedi: Önerdiklerinizin arasında çok uçuk bir sogutma farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı marka hepsi fark yoktur hoşuna gideni al.
Theodilas Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #8 Birde anakartım asus prime b450m k. Bu soğutucuların ram slotlarını kapatma şansı var mı ?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Kasım 2020 #9 Theodilas dedi: Bir de anakartım ASUS Prime B450M k. Bu soğutucuların RAM slotlarını kapatma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'da videoları vardır kapatmaz bence.
Theodilas dedi: Bir de anakartım ASUS Prime B450M k. Bu soğutucuların RAM slotlarını kapatma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'da videoları vardır kapatmaz bence.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Kasım 2020 #10 Theodilas dedi: Önerdiklerinizin arasında çok uçuk bir sogutma farkı var mı? Genişletmek için tıkla... X6 önermiyorum ben. T6 Ultra daha üst bir model.
Theodilas dedi: Önerdiklerinizin arasında çok uçuk bir sogutma farkı var mı? Genişletmek için tıkla... X6 önermiyorum ben. T6 Ultra daha üst bir model.