200TL ekran kartı önerisi

Arkadaşlar seneye sistem toplayacağım bu sene için ETS 2, PUBG Mobile seviyesinde oyunlar için lazım CS:GO vb oyunları oynamıyorum zaten biraz eksik bilgi ile açmışım konuyu kusuruma bakmayın.

Arkadaşlar seneye sistem toplayacağım bu sene için ETS 2, PUBG Mobile seviyesinde oyunlar için lazım CS:GO vb oyunları oynamıyorum zaten biraz eksik bilgi ile açmışım konuyu kusuruma bakmayın.
Hocam ben Pubg mobili düşük ayarda 50 60fps ile oynuyordum fakat 30fps sabitledim rahat oynuyorum.ETS2 desen onu unuttum ama oynatıyordu düşükte.

@bir2bir3bir4
GT 440 Hakkında Bilgi
R7 240 güncellik konusunda, FPS konusunda daha iyidir. HD 7850'yi kastediyorsan senin kart ile aralarında %250 falan fark var sanırım.
ETS 2, PUBG Mobile seviyesinde oyunlar için lazım
Hocam o halde R7 240 işini görecektir. Ama ben yinede HD 7850 tavsiye ederim. Minimum 400W PSU alırsan yanına ucuz bir fiyata 1 sene rahat idare eder.

O zaman sizce
Elden GT 440 mı alayım
Başka şehirden kargoyla R7240 mı alayım
HD7850'ye yükselmeyi düşünmüyorum
Şu an dediğim oyunları rahatça oynuyorum sadece ufak takılmaları kaldırmak için istiyorum bu kartları.

@Mustafa SALINAN
Kargoyla alacağın kartı satan kişi güvenliyse onu tercih edebilirsin. GT 440 eskidi bayağı üzebilir. Bu arada detay belirtmelisin eğer alacağın R7 240 GDDR bellek kullanıyorsa düşünmeden R7 240 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…