Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 200 TL'ye gamepad alacağım. Çakma Xbox kolu mu alayım? Yoksa Rampage'in kırmızı modelini mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
200 TL'ye gamepad alacağım. Çakma Xbox kolu mu alayım? Yoksa Rampage'in kırmızı modelini mi almalıyım?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #2 Kalite olarak zaten çok fark etmez. Hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz. Kablolu Xbox 360 kolları da replika.
Kalite olarak zaten çok fark etmez. Hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz. Kablolu Xbox 360 kolları da replika.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #3 Jorcormy dedi: 200 TL'ye gamepad alacağım. Çakma Xbox kolu mu alayım? Yoksa Rampage'in kırmızı modelini mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kırmızısı bende var iş görüyor fiyatına göre iyi bence alınabilir.
Jorcormy dedi: 200 TL'ye gamepad alacağım. Çakma Xbox kolu mu alayım? Yoksa Rampage'in kırmızı modelini mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kırmızısı bende var iş görüyor fiyatına göre iyi bence alınabilir.
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #4 Liberte Sergen dedi: Kırmızısı bende var iş görüyor fiyatına göre iyi bence alınabilir. Genişletmek için tıkla... Beni şöyle en azından 6 ay idare etse yeter. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Liberte Sergen dedi: Kırmızısı bende var iş görüyor fiyatına göre iyi bence alınabilir. Genişletmek için tıkla... Beni şöyle en azından 6 ay idare etse yeter. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2022 #5 Jorcormy dedi: Beni şöyle en azından 6 ay idare etse yeter. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda uzun süredir var bende de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum PES/GOW tarzi oyunlar oynuyorum.
Jorcormy dedi: Beni şöyle en azından 6 ay idare etse yeter. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda uzun süredir var bende de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum PES/GOW tarzi oyunlar oynuyorum.