Alabileceğiniz en ucuz mekanik klavye modelleri GameNote KB435L, Philips SPK8401B gibi modeller. Ancak almaya değeceğini düşünmüyorum, mekanik klavyenin en önemli artılarından biri olan uzun ömürlülük bu klavyelerde mevcut değil.
Sizce önerim şu olur:
Ya bütçenizi arttırıp daha iyi bir mekanik klavye alın, ya da iyi bir markanın membran klavyesini tercih edin.
@the doppler effect bütçeyi 250 yapsak bir şey çıkar mı? @the doppler effect dediklerinize baktım Philips güzel geldi ama Gamenote'de küçük tam istediğim gibi hangisi daha kalitelidir.
Yani şöyle söyleyeyim. Çok olmadı alalı. Çokta kullanmadım zaten. Sıfırı 310 TL civarı bir şey. Sadece sıfır istiyorsanız indirim kovalamaktan başka çareniz yok. İhtiyaçtan satıyorum göz ardı etmeyin bence
Bu bütçede mekanik klavye tavsiye etmem klavye sadece mekanik tuştan ibaret oluyor malzeme kalitesi 0, 200-300 arası mekanik klavyeler incecik hafif ve blue switch olması fazla rahatsız edici oluyor membran candır bütçenize uygun mekanik hisli klavye bakın red switch bulursanız o da kısa sürede elinizde patlar.
Yani şöyle söyleyeyim. Çok olmadı alalı. Çok da kullanmadım zaten. Sıfırı 310 TL civarı bir şey. Sadece sıfır istiyorsanız indirim kovalamaktan başka çareniz yok. İhtiyaçtan satıyorum göz ardı etmeyin bence
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 590,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!