Arkadaşlar iyi sosyaller, bütçeyi çok fazla olmasa da aşabilirim. Sıfır tercihimdir. 2.el daha rahat bulurum diye düşünüyorum ama klavyede de dolandırıcılık olur diye korkmuyor değilim. Sizce ne yapmam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar iyi Sosyaller, bütçeyi çok fazla olmasa da aşabilirim. Sıfır tercihimdir. 2.el daha rahat bulurum diye düşünüyorum ama klavyede de dolandırıcılık olur diye korkmuyor değilim. Sizce ne yapmam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Everest Kb-120 Sleek Siyah Usb Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi + Klavye Pad + Mouse Pad Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bu ürünü alın kafanız rahat olsun hem çok satan hem alanlar da memnun birde tuşları üstüne basım değil şeffaf yani her türlü ortam da oynarsınız.