Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 563 2 Mayıs 2022 #11 Furkan GRFN dedi: Fakat, kötü yanı şu, PC'yi kapattıktan sonra ışıkları yanıyor. Açınca kapanıyor. Laptopta nasıl olur bilemem. Ben PC'yi kapatınca USB'sini çıkarıyorum, oturunca takıyorum. Size kalmış. Gece rahatsız ediyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Laptopu kapattıktan sonra tüm elektrik kesiliyor ne olur ne olmaz usbyide çekerim.
Furkan GRFN dedi: Fakat, kötü yanı şu, PC'yi kapattıktan sonra ışıkları yanıyor. Açınca kapanıyor. Laptopta nasıl olur bilemem. Ben PC'yi kapatınca USB'sini çıkarıyorum, oturunca takıyorum. Size kalmış. Gece rahatsız ediyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Laptopu kapattıktan sonra tüm elektrik kesiliyor ne olur ne olmaz usbyide çekerim.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.820 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 2 Mayıs 2022 #12 Squaxw dedi: Laptopu kapattıktan sonra tüm elektrik kesiliyor ne olur ne olmaz usbyide çekerim. Genişletmek için tıkla... Elektrik kesiliyorsa tamamdır zaten. Çünkü ben sadece pcyi kapatıyorum. Fiş güç girişinde oluyor.
Squaxw dedi: Laptopu kapattıktan sonra tüm elektrik kesiliyor ne olur ne olmaz usbyide çekerim. Genişletmek için tıkla... Elektrik kesiliyorsa tamamdır zaten. Çünkü ben sadece pcyi kapatıyorum. Fiş güç girişinde oluyor.