O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 946 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #1 EBA ve canlı yayınlar için kullanacağım. Sadece mikrofon arıyorum.
T Tunaer Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 2 yıl önce almıştım o zaman 109 liraydı galiba fiyatına göre uygun cızırtı falan yapıyor hafif o da ayarlarla düzeltiliyor.
21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 2 yıl önce almıştım o zaman 109 liraydı galiba fiyatına göre uygun cızırtı falan yapıyor hafif o da ayarlarla düzeltiliyor.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 946 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #3 Tunaer dedi: 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 2 yıl önce almıştım o zaman 109 liraydı galiba fiyatına göre uygun cızırtı falan yapıyor hafif o da ayarlarla düzeltiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben pek ayar yapmak istemiyorum direk tak çalıştır istiyorum.
Tunaer dedi: 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 21672 MADEL MİKROFON TRIPOD AYAKLI FİLTRELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com 2 yıl önce almıştım o zaman 109 liraydı galiba fiyatına göre uygun cızırtı falan yapıyor hafif o da ayarlarla düzeltiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben pek ayar yapmak istemiyorum direk tak çalıştır istiyorum.
T Tunaer Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 Zaten çok hafif yapıyo (her mikrofon gibi) hala daha kullanıyorum güzel mikrofon. Ayar yapmıyorsun zaten takınca direk çalışıyor.
Zaten çok hafif yapıyo (her mikrofon gibi) hala daha kullanıyorum güzel mikrofon. Ayar yapmıyorsun zaten takınca direk çalışıyor.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 946 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #5 Dexim Elite Streaming USB Mikrofon bu nasıl? Tunaer dedi: Zaten çok hafif yapıyo (her mikrofon gibi) hala daha kullanıyorum güzel mikrofon. Ayar yapmıyorsun zaten takınca direk çalışıyor. Genişletmek için tıkla...
Dexim Elite Streaming USB Mikrofon bu nasıl? Tunaer dedi: Zaten çok hafif yapıyo (her mikrofon gibi) hala daha kullanıyorum güzel mikrofon. Ayar yapmıyorsun zaten takınca direk çalışıyor. Genişletmek için tıkla...
T Tunaer Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #6 OVERLOKÇU dedi: Dexim Elite Streaming USB Mikrofon bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #7 Trust 22656 Mantis GXT232 Streaming Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Trust 22656 Mantis GXT232 Streaming Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22656 Mantis GXT232 Streaming Mikrofon özelliklerini incele, 839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test videosuna da bakabilirsin fiyatına göre güzel ürün.
Trust 22656 Mantis GXT232 Streaming Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Trust 22656 Mantis GXT232 Streaming Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22656 Mantis GXT232 Streaming Mikrofon özelliklerini incele, 839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test videosuna da bakabilirsin fiyatına göre güzel ürün.