Berkay qx Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse - incehesap.com 200 TL'ye mouse atıyorum elim fazla büyük olmadığı için orta boylarda bakıyorum ve önceliğim RGB ve driveri olması. Bu bulduğum mouse nasıl kullanan var mı veya başka bir önerileriniz var mı?
GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse - incehesap.com 200 TL'ye mouse atıyorum elim fazla büyük olmadığı için orta boylarda bakıyorum ve önceliğim RGB ve driveri olması. Bu bulduğum mouse nasıl kullanan var mı veya başka bir önerileriniz var mı?
C CesurBiri Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 2 11 Aralık 2022 #2 Berkay qx dedi: GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse - incehesap.com 200 TL'ye mouse atıyorum elim fazla büyük olmadığı için orta boylarda bakıyorum ve önceliğim RGB ve driveri olması. Bu bulduğum mouse nasıl kullanan var mı veya başka bir önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sakın o fareyi alma.
Berkay qx dedi: GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse - incehesap.com 200 TL'ye mouse atıyorum elim fazla büyük olmadığı için orta boylarda bakıyorum ve önceliğim RGB ve driveri olması. Bu bulduğum mouse nasıl kullanan var mı veya başka bir önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sakın o fareyi alma.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 Bende arıyorum aynı fiyatlara ve en iyisi bu biraz fiyat arttıracaksınız ama uzun ömürlü ve kalite olarak çok iyi.
Bende arıyorum aynı fiyatlara ve en iyisi bu biraz fiyat arttıracaksınız ama uzun ömürlü ve kalite olarak çok iyi.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 11 Aralık 2022 #4 Berkay qx dedi: GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse - incehesap.com 200 TL'ye mouse atıyorum elim fazla büyük olmadığı için orta boylarda bakıyorum ve önceliğim RGB ve driveri olması. Bu bulduğum mouse nasıl kullanan var mı veya başka bir önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe artacak ise Rival 3 önerebilirim. Gamepower gibi markalardan uzak dur.
Berkay qx dedi: GamePower Kyojin 6400DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse - incehesap.com 200 TL'ye mouse atıyorum elim fazla büyük olmadığı için orta boylarda bakıyorum ve önceliğim RGB ve driveri olması. Bu bulduğum mouse nasıl kullanan var mı veya başka bir önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe artacak ise Rival 3 önerebilirim. Gamepower gibi markalardan uzak dur.
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 Dostum sakın gamepower ürünlerine elini sürme bir kere aldım almaz olaydım aklı olan 200 300 tl daha koyar düzgün birşey alır.
Dostum sakın gamepower ürünlerine elini sürme bir kere aldım almaz olaydım aklı olan 200 300 tl daha koyar düzgün birşey alır.
A Adesky Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #6 Lusyz dedi: Bende arıyorum aynı fiyatlara ve en iyisi bu biraz fiyat arttıracaksınız ama uzun ömürlü ve kalite olarak çok iyi. Genişletmek için tıkla... eğer 20 lira bile fazla dersen arada performans farkı var tabide g102 lightsync de düşünebilirsin
Lusyz dedi: Bende arıyorum aynı fiyatlara ve en iyisi bu biraz fiyat arttıracaksınız ama uzun ömürlü ve kalite olarak çok iyi. Genişletmek için tıkla... eğer 20 lira bile fazla dersen arada performans farkı var tabide g102 lightsync de düşünebilirsin
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #7 Lusyz dedi: Bende arıyorum aynı fiyatlara ve en iyisi bu biraz fiyat arttıracaksınız ama uzun ömürlü ve kalite olarak çok iyi. Genişletmek için tıkla... Dostum o eskidi artı alınmaz.
Lusyz dedi: Bende arıyorum aynı fiyatlara ve en iyisi bu biraz fiyat arttıracaksınız ama uzun ömürlü ve kalite olarak çok iyi. Genişletmek için tıkla... Dostum o eskidi artı alınmaz.
C CesurBiri Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 2 11 Aralık 2022 #8 472107 dedi: Bütçe artacak ise Rival 3 önerebilirim. Gamepower gibi markalardan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum Rival 3 ve gayet de memnunum ama 350 TL gibi fiyatlar görüyorum.
472107 dedi: Bütçe artacak ise Rival 3 önerebilirim. Gamepower gibi markalardan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum Rival 3 ve gayet de memnunum ama 350 TL gibi fiyatlar görüyorum.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #9 theumtkyd dedi: Dostum o eskidi artı alınmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum bu fiyata bu mouse güncel bir şey almak istiyorsan fiyat arttırmak zorundasın.
theumtkyd dedi: Dostum o eskidi artı alınmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum bu fiyata bu mouse güncel bir şey almak istiyorsan fiyat arttırmak zorundasın.
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #10 Sana tavsiyem logitech,steelseries,razer bu 3 mouse markasından şaşmıyacaksın.