200TL oyun önerisi

Fyskn

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Merhaba, Steam'de 260TL param var oyun almak ıstıyorum bulamadım. Sızce ne alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Steam'de 260TL param var oyun almak ıstıyorum bulamadım. Sızce ne alınmalı?

Oynamadıysan sonbahar indiriminde (2 hafta sonra falan olması lazım) Detroit Become Human'ı al ve oyna. 235'e düşüyor genelde. Her ne kadar genel medya övmese de ben tarihin en iyi oyunlarından biri.

260 TL varsa neden 200 TL'lik öneri istiyorsun

Moderatörler tam incelemeden düzeltebiliyor. Muhtemelen öyle bir durum olmuştur.

Detroit alacaksan ETail'den alabilirsin 150 tln cebinde kalır.

Bildiğim ve indirimde gördüğüm 3 oyun gözüme çarptı
Dead Cells
Rouglike türünü seviyorsan yada bi bakmak istersen güzel bir oyun, paso öl tekrar et kafa dağıtmalık.
GTA 4 : Complete edition
Zamanında ana oyunu oynamıştım sadece, full paket 35TL olmuş eski oyunlara tekrar bakmak güzel olabilir
Fronst Punk
Sürekli ikilemde kaldığın güzel bir strateji oyunu %70 indirimde 84TL, hiç strateji oyunu oynamamış sevgilim bile seve seve oynadı öneririm.

Dead Cells'i bende kesinlikle öneririm. Gerçekten oynarken çok eğlendiğim ve sevdiğim bir oyun. Kesinlikle denemelisin.

Eki Görüntüle 1971974

Detroit alacaksan ETail'den alabilirsin 150 tln cebinde kalır.

Onu bende gördüm ama site ne kadar güvenilir bilmediğim için dile getirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…