200TL Oyun Önerisi

Bütçeyi 250TL'ye kadar zorlayabilirim. Oyun veya oyunlar da olabilir.CoD serisi veya Witcher serisi düşünmüyorum(Witcher 3 var).Açık Dünya oyunları çok hoşuma gitmiyor çünkü günümüzde "Açık Dünya" adında koşma simülasyonları satılıyor. Metro'yu da beğenmedim. Aklımda açık dünya oyunu olarak RDR2 var açık dünyasının boş olmadığı söyleniyor. Online oyun önerisinde de bulunabilirsiniz. Strateji sevmiyorum. Ori'nin 2 oyununu da oynadım mükemmellerdi parkur türü olabilir Dying Light'da oynadım. FPS veya TPS shooter da olabilir. Mafia serisi ilgimi çekmedi baktım. Sistemimde 2080S ve R7 3700X bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS R6, Sniper Ghost Warrior 3 oynuyorum ben beğendim. Grafikleri de güzel.
Building oynarsan Planet Zoo ve Planet Coaster(şuan indirimde 28 tl)
Bannerlord oynadın mı bilmem ben kılıç kalkan kullanılan oyunları hiç sevmem ama benim bayağı hoşuma gitti.
A Plague Tale: Innocence ne oynadım ne izledim ama steam yorumları çok olumlu ve indirimde.
Monster Hunter:World Türkçe olmadığı için alamıyorum oynamayı çok istediğim oyunlardan biri.
Tower Of Time indirimdeyken 10 liraya almıştım anlatımı çok güzel sever misin bilemem ama indirimdeyken denenebilir.
Dead by Daylight arkadaş ortamın varsa güzel vakit geçirtir.
Futbol seversen pes 2020. Futbol oyunlarına uzun bir ara verdiğimden midir bilmem oynanışı çok zorlasada beni grafik anlamında çok hoşuma gitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı