Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 25 Temmuz 2023 #1 Şarj cihazım var, mouse için şarjlı 4 tane AAA ince kalem pil arıyorum bütçe 200TL.
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.266 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Normalde ReCyko öneririm ama Philips' e de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 - Fiyatı, Yorumları Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Normalde ReCyko öneririm ama Philips' e de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 - Fiyatı, Yorumları Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2023 #3 @STE1N dediği gibi Philips’in ömrü ve kalitesi muazzam.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 25 Temmuz 2023 #4 STE1N dedi: Normalde ReCyko öneririm ama Philips' e de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 - Fiyatı, Yorumları Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ayda bir yeni pil alıyorum, sonunda canıma tek etti şuana kadar aldığım pillerin parasıyla 8-10 tane şarjlı pil alırdım
STE1N dedi: Normalde ReCyko öneririm ama Philips' e de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 - Fiyatı, Yorumları Philips Şarj Edilebilir AAA 700 mAh X4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ayda bir yeni pil alıyorum, sonunda canıma tek etti şuana kadar aldığım pillerin parasıyla 8-10 tane şarjlı pil alırdım
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.266 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 Golden.Nyks dedi: Teşekkürler. Ayda bir yeni pil alıyorum, sonunda canıma tek etti şuana kadar aldığım pillerin parasıyla 8-10 tane şarjlı pil alırdım Genişletmek için tıkla... Yapma hocam zaten şarj cihazın varmış. Yoksa yeni mi aldınız?
Golden.Nyks dedi: Teşekkürler. Ayda bir yeni pil alıyorum, sonunda canıma tek etti şuana kadar aldığım pillerin parasıyla 8-10 tane şarjlı pil alırdım Genişletmek için tıkla... Yapma hocam zaten şarj cihazın varmış. Yoksa yeni mi aldınız?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 25 Temmuz 2023 #6 STE1N dedi: Yapma hocam zaten şarj cihazın varmış. Yoksa yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... 15 yıldır vardır belki, toplu beyaz Mouse'umuz vardı pilini şarj etmek için kullanıyorduk , unutmuşum varlığını öyle köşede kalmış eve gidince poşetleri karıştırırken buldum baktım çalışıyor.
STE1N dedi: Yapma hocam zaten şarj cihazın varmış. Yoksa yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... 15 yıldır vardır belki, toplu beyaz Mouse'umuz vardı pilini şarj etmek için kullanıyorduk , unutmuşum varlığını öyle köşede kalmış eve gidince poşetleri karıştırırken buldum baktım çalışıyor.