200TL sıcak hava tabancası önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, en fazla bütçem 200TL ve çip sökme gibi işlerde kullanacağım. Uzun yıllardır havya kullanıyorum ve kendimi iyice geliştirmek istiyorum.

Siz hangisini tavsiye edersiniz? Başka önerilere de açığım.

Bende sıcak hava tabancası aldım fakat hiç olacak iş değil. Her yeri eritiyor sıcak hava tabancası. Zamanında Sıcak Hava istasyonu almadığım için pişmanım açıkcası. 400-500'e havyalı sıcak hava tabancalı istasyon satılıyor. Bellek modülü sökeceksin kondansatör varsa alet kondansatörü patlatıyor. Tırnak kadar dirençleri sökeceksin lehimleyeceksin o kadar hızlı itiyor ki parçayı sinir ediyor. Cımbız seti lazım birde. Mutlaka ve mutlaka sıcak hava istasyonu alın. Sıcak ayarı ve üfleme ayarı olur en azından.

Bütçeniz 200 TL ise hocam gidip hava tabanası alırsanız resmen işkence çekersiniz söküp takarken.

Hocam cevabın için çok teşekkür ederim, bu tür sorunları yaşar mıyım diye emin olamadığım için bu konuyu açayım dedim. Ya rafa kaldıracağım bu isteğimi ya da ikinci el istasyon bakacağım. Çok teşekkürler cevabın için.

Rafa kaldırma hocam. Bende hala vazgeçmedim. Parayı halledince bir sıcak hava istasyonu alacağım. Sizede nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…