5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Nisan 2023 #11 Slayer2021 dedi: GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu al boşver trust felan gamenote kalitedir. Genişletmek için tıkla... Performax Xotran bundan daha iyi bir fare. Öneremiyorum bu yüzden.
Slayer2021 dedi: GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu al boşver trust felan gamenote kalitedir. Genişletmek için tıkla... Performax Xotran bundan daha iyi bir fare. Öneremiyorum bu yüzden.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #12 GoktugT dedi: Hocam gamenote kalitelidir saçma bir cümle olmuş bence. 1000 çeşit mouse'u var.Ayrıca hocalarım önermiş arkadaş da alıyorum demiş. Yazınızda mantık bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım mouse kaliteli anlamında yazdım hocam. Almadan biraz daha öneri yapayım dedim
GoktugT dedi: Hocam gamenote kalitelidir saçma bir cümle olmuş bence. 1000 çeşit mouse'u var.Ayrıca hocalarım önermiş arkadaş da alıyorum demiş. Yazınızda mantık bulamadım. Genişletmek için tıkla... Attığım mouse kaliteli anlamında yazdım hocam. Almadan biraz daha öneri yapayım dedim
5 560710 Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 501 Çözümler 3 29 Nisan 2023 #13 Hocam kargo büyük ihtimal yarın falan gelir ama benim içimde kuşku var hocam çok forum okudum sensörde sıkıntı yok fakat bu mouse beni ne kadar götürecek oda var? Kalite konusunda dandik gibi duruyor.
Hocam kargo büyük ihtimal yarın falan gelir ama benim içimde kuşku var hocam çok forum okudum sensörde sıkıntı yok fakat bu mouse beni ne kadar götürecek oda var? Kalite konusunda dandik gibi duruyor.