Protkan Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 SSD veya HDD modeli hikivision c100 240gb 2.5 inç sata ssd Herkese iyi sosyaller. Boşta bir adet 2.5 inç 240GB SATA SSD'm var. Bilgisayarda boşta SATA slotu olmadığı için içine takamıyorum ben de harici olarak kullanmak için bir SATA SSD kutusu almak istiyorum. 200TL'ye kadar bütçem var.
Herkese iyi sosyaller. Boşta bir adet 2.5 inç 240GB SATA SSD'm var. Bilgisayarda boşta SATA slotu olmadığı için içine takamıyorum ben de harici olarak kullanmak için bir SATA SSD kutusu almak istiyorum. 200TL'ye kadar bütçem var.
umvtdeniz Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #2 Hocam bütçe çok az artabilirse bu marka çok iyi piyasadaki çoğu markadan kaliteli Amazon.com.tr
BistyWraith Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 5 Şubat 2025 #3 umvtdeniz dedi: Hocam bütçe çok az artabilirse bu marka çok iyi piyasadaki çoğu markadan kaliteli Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... HDD değil dimi bu ? , bende alabilirimde oyun açılışlarında etkisi nasıl olur?
umvtdeniz dedi: Hocam bütçe çok az artabilirse bu marka çok iyi piyasadaki çoğu markadan kaliteli Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... HDD değil dimi bu ? , bende alabilirimde oyun açılışlarında etkisi nasıl olur?
umvtdeniz Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #4 BistyWraith dedi: HDD değil değil mi bu? Bende alabilirimde oyun açılışlarında etkisi nasıl olur? Genişletmek için tıkla... SSD için hocam 2.5 inç ekstra taşıma amaçlı bu SSD'nin kendisi değil sadece taşıma kutusu.
BistyWraith dedi: HDD değil değil mi bu? Bende alabilirimde oyun açılışlarında etkisi nasıl olur? Genişletmek için tıkla... SSD için hocam 2.5 inç ekstra taşıma amaçlı bu SSD'nin kendisi değil sadece taşıma kutusu.
BistyWraith Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 5 Şubat 2025 #5 umvtdeniz dedi: SSD için hocam 2.5 inç ekstra taşıma amaçlı bu SSD'nin kendisi değil sadece taşıma kutusu. Genişletmek için tıkla... Haa, biraz geç anladım yani içine SSD takıp çalıştırıyoruz.
umvtdeniz dedi: SSD için hocam 2.5 inç ekstra taşıma amaçlı bu SSD'nin kendisi değil sadece taşıma kutusu. Genişletmek için tıkla... Haa, biraz geç anladım yani içine SSD takıp çalıştırıyoruz.
umvtdeniz Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #6 BistyWraith dedi: Haa, biraz geç anladım yani içine SSD takıp çalıştırıyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen o şekil.
BistyWraith dedi: Haa, biraz geç anladım yani içine SSD takıp çalıştırıyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen o şekil.