İlk paragraf hariç tamamen size katılıyorum. Hakaret konusuna gelirsek o zamanlarda Trabzonspor'un sayılı taraftarlarındandım denilebilir aslında hala öyleyim ama futbol sıktı artık. Birçok arkadaşım ve birçok fenerli hamsi kafalılar diye sanal alemden hakaret ederken onları nazik bir dille uyarırdım. Hatta birisi, yakın arkadaşımdı, çok ileri gidip gerçektede aynısını dile getirmiş ardından soyuma bile küfretmişti. Bende zaten patlamak üzereydim ve çocuğa hayatında yemediği yumruğu attım. Sonrasında polise giderim falan dedi ama elimde hakaret ettiğine dair kanıtlar olduğu ve kışkırtıcı taraf olduğu için yediği yumrukla kaldı. Kesinlikle şiddete karşıyım ama bazen lazım oluyor. Seyircisiz oynama cezası yerine gelen kadın ve çocuk taraftarların girmesine yönelik olan kanun çıktığı zaman Fenerbahçe hakaretten ceza yemişti. Ancak kadınların girdiği maçta bırakın bir bayanı kimsenin ağzına yakışmayacak laflarla Trabzonspor'a hakaret ettiler. Ben kendimi haklı çıkarma derdinde değilim hakaret konusunda hatta günlük hayatta salak, lan gibi kelimeleri dahi kullanmamaya özen gösteririm. Özetle iki takımın taraftarıda ağza alınmayacak kelamlar etti. Hepsini de kınıyorum, yapabilecek daha fazla bir şey yok.