2010-2013 arası 1.6 TDI Jetta alınır mı?

Rietrâ

Decapat
Yer
Texas
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 2010 ve 2013 arası Volkswagen Jetta'lar biraz daha uyguna satılıyor.

Fakat bu modellerde şanzıman sorunu olduğu iddia ediliyor.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Dedemde vardı çok güzel arabaydı. Bakımdan bakıma hiçbir sorun yaşamadı.

İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. Kendisiyle de görüşeceğim. Fakat,
Konuyu açma sebebim bu arabayı kullanmış, araç hakkında bilgisi olan insanlara ulaşmaktı.
Dediğim gibi 2010 ve 2014 yılları arası Jetta'lar için şanzıman problemi oluyormuş.

Yakın zamanda bir tanıdığımız satın aldı, şanzımanı sürekli problem çıkarıyormuş.
Demem o ki kronik bir arıza olduğunu söylüyor. Bunun üzerine bilgi almak için konuyu açtım.

Evet o modellerde DSG şanzıman problemi var bu sebeple otomatik vites piyasası biraz yavaş. Ben daha dün 2015 Jetta sahibi bir abimle konuştum 110.000K'mde almış aracı 160.000K'mde hiç masraf açmamış dediğine göre ki bildiğim kadarıyla esas problemli olanlar 2014 ve öncesiydi. Manuel kullanabiliyorsanız manuelini tavsiye ederim kullanamıyorsanız ya Japon araçlarına o bütçede dönmeniz ya da bütçe arttırıp 2015 üstü bakmanızı öneririm.
Tabii benimki öneri son tercih sizin.

Teşekkür ediyorum.
Sanırım zamanında Volkswagen açıklama yapmış 2014 öncesi için şanzıman probleminin olduğunu.

Dediğiniz gibi 2015 ve üstü bakmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…