2010 BMW Z4 23i sDrive alınır mı?

Mesutcan24

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bu linkteki 2010 BMW z4 23i sDrive alınır mı? Arabalardan hiç anlamıyorum ama Z4 serisine bayıldım. Ya cabrio ya da hatchback araba istiyordum. Bu çok hoşuma gitti.

Güzel bir arabadır. İstiyorsanız almayı düşünebilirsiniz ama pek çok spor otomobil gibi bu da 2 kişilik ve sanayiye fazla bulaşma ihtimaliniz de var. Eğer bu eksileri göz ardı edecek olursanız bence alınabilir.

Merhaba, bu linkteki 2010 BMW z4 23i sDrive alınır mı? Arabalardan hiç anlamıyorum ama Z4 serisine bayıldım. Ya cabrio ya da hatchback araba istiyordum. Bu çok hoşuma gitti.

Yenileri çok güzel ancak Türkiye'de eski BMW'lere bulaşılmaz. Çoğu yüksek devirlerde hor kullanılmış bitik araçlar oluyor. Araba güzel ancak ciddi şekilde ilgileniyorsanız iyi bir ekspertize götürün.

Hocam o yaştaki bir BMW ile sanayiden zor çıkarsınız onun yerine kronik sorunları belli mesela F10 gibi arabalar tercih edebilirsiniz.

F10 sütten çıkmış ak kaşık gibi araba zaten, o arabayı Türkiye'de sadece kekolar kullanıyor. 100 binde hatasız denilen arabanın 40 taklalı çıkma ihtimali %90

İlk ve tek araç olarak alınmaz bakımlarını doğru yaptırıp bilen bir kişiyle bakmaya gidebilirsiniz daha önceki sahibinede nasıl kullandığını sorarsanız ve bilindik ve detaylı bir eksper yaptırılarak alınabilir.

F10 sütten çıkmış ak kaşık gibi araba zaten, o arabayı Türkiye'de sadece kekolar kullanıyor. 100 binde hatasız denilen arabanın 40 taklalı çıkma ihtimali %90
hocam illaki temiz bulunur ben bmw tercih eden birisi değilim zaten ama kötünün iyisi f10 dur zinciri değişseniz öyle absürt bir sıkıntı çıkartmaz

hocam mercedes c class coupe düşünürmüsünüz

Düşünürüm tabi, bütçem 1.5-1.650 civarı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…