2010 Chevrolet Aveo yüksek devirde su eksiltir mi?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
2010 Chevrolet aveo 1.2 aracım var düşük devirde kullanınca su eksilimi görmüyorum ama yüksek devirde kullanınca 3500 4000 5000 hele ki rampalarda sonra aracı soğukken kontrol edince suyu azalmış görüyorum. Ama hararetim normal seviyede. Bu neden kaynaklı olabilir?

Yüksek devirde kullanınca daha fazla eksilttigi için fark ediyor olabilir misin?
Sorun yüksek devirden ziyade su kaçağı olabilir mi? Normal koşullarda yüksek devirde kullanmak su eksiltmez.

Yüksek devirde kullanınca daha fazla eksilttigi için fark ediyor olabilir misin?
Sorun yüksek devirden ziyade su kaçağı olabilir mi? Normal koşullarda yüksek devirde kullanmak su eksiltmez.
Hocam her zaman alt tarafına bakarım bir su göremiyorum park ettiğim yerde.
Su eksiltse hararetim artar hararetim normal seviyede
Acaba kapaktan yapabilir mi?

@metin2oynuyorum
Damlama yerine buharlaşma şeklinde yapıyor olabilir mi? Birçok durum yüzünden su eksiltebilir.
Bunu nasil tespit edebiliriz Hocam en son 5 6 gun once suyunu tamamladim demin bakınca 2 3 parmak azalmisti bu sabah biraz devirli kullandım.
Sorduğum çoğu kisi kapaktan atıyor olabilir dedi

@metin2oynuyorum
Bu yöntemi ile bulunabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2-3 parmak kaç ML oluyor? Fazla bir kaçak yok anladığım kadarıyla.
Kötü bir usta mental ve maddi olarak ciddi zarar verebilir. Güvenilir birisine git ve başında bekle. Ustanın her dediğine inanma. Aklına yatmazsa başka ustalara git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…