HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 3 Nisan 2025 #11 WitcherGeralt dedi: Bende arıyorum kardeşim o fiyat aralığında, bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam tavsiye etmiyorum. Bütçe sıkıntısızını almak için düşük. Sıkıntılı alıpda binilmez. Muadillerine bakmak lazım.
WitcherGeralt dedi: Bende arıyorum kardeşim o fiyat aralığında, bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam tavsiye etmiyorum. Bütçe sıkıntısızını almak için düşük. Sıkıntılı alıpda binilmez. Muadillerine bakmak lazım.
WitcherGeralt Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #12 HayaletSürücü dedi: Vazgeçtim hocam tavsiye etmiyorum. Bütçe sıkıntısızını almak için düşük. Sıkıntılı alıpda binilmez. Muadillerine bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Bende bugün tam anlamıyla vazgeçtim ve dediklerine katılıyorum sıkıntısızını almak için bayağı yüksek fiyatlar vermek gerekiyor şu anki düşüncem 2015 ve üstü golf otomatik almak gibi duruyor.
HayaletSürücü dedi: Vazgeçtim hocam tavsiye etmiyorum. Bütçe sıkıntısızını almak için düşük. Sıkıntılı alıpda binilmez. Muadillerine bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Bende bugün tam anlamıyla vazgeçtim ve dediklerine katılıyorum sıkıntısızını almak için bayağı yüksek fiyatlar vermek gerekiyor şu anki düşüncem 2015 ve üstü golf otomatik almak gibi duruyor.