Satılık 2011 John Cooper Works

Zusth

Hectopat
Katılım
30 Eylül 2016
Mesajlar
269
Makaleler
7
Çözümler
3
Yer
Schweinfurt
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mekatronik Müh.
Profil Kapağı
1521758257
GENEL BİLGİ
Araç 2 ay önce Antalya'dan 117.782 kilometrede alınmıştır, şu an 123.000 kilometre civarıdır. Aracı satmamın nedeni üniversite eğitimim için Almanya'ya yerleşecek olmamdır. Alındıktan sonra genel bakımı yapılmıştır(hava filtresi temizliği, yağ değişimi, radyatör suyu ve balata değişimi) ve sıfır Pirelli P Zero Nero GT 205/45/r16 lastikler alınmıştır. Araç 7 yaşında olmasına rağmen motoru 142kw güç vermektedir, fabrika çıkış verisine (155) yakındır. Üretilen anlık gücün performansı %91 oranındadır. Aracın ayna ve tavanı fabrika çıkışlı kırmızı olduğundan ruhsatta siyah/kırmızı olarak geçmektedir, bu nedenle de çıkartmalar hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Dileyene alınmadan önceki ekspertiz raporu da gösterilir; yağ yakma, conta yanığı, şasi/podye hasarı gibi aklınıza gelebilecek herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Ekspertiz'de fren testlerinden de olumlu sonuç alınmıştır(raporda görebilirsiniz), buna rağmen balatalar yenilenmiştir. İstediğiniz ekspertize veya ustaya gösterebiliriz.

YAKIT EKONOMİSİ
Açıkçası performansını göz önünde bulundurunca çok yakmadığını söyleyebilirim. Sabit 2000 devir kullanımlarda şehir içi İzmir trafiğinde 7 litreyi gözünüz görüyor ancak bu aracı benim gibi performanslı bir şekilde kullanırsanız 9-10 litre civarı bir yakıt tüketiminiz olacaktır.

EKSTRALAR
  • İskender Downpipe (Ünlü İskender usta yapmıştır, standartlara uygun olduğundan (susturucuları vs. takılı) ceza yeme olasılığınız yoktur)
  • John Cooper Works Karbon/Alkantara Direksiyon Simidi
  • John Cooper Works Karbon/Alkantara Vites Topuzu
  • John Cooper Works Ön/Arka Kule Gergileri
  • K&N Hava Filtresi (1.000.000 KM garantili)
  • İç/dış GP logosu ve dış kırmızı-beyaz çıkartma (Hepsi orijinal boyutlarda ve orijinal çıkartmalar)
  • Yazılım, spor modu aktifleştirildiğinde aktifleşir ancak ihtiyacınız olmayacak.
  • Işık paketi bulunmaktadır.
HASAR HAKKINDA
Hasar önceki sahibine aittir. Bir aracın sağdan sürtmesi sonucu oluşan kaporta hasarından ötürü gerekli parçalar boyanmış. Ekspertiz raporunda nasıl yazıyorsa aynı parçaları ilanda da boyalı olarak gösterdim. Tekrar belirteyim; şase ve podye gibi herhangi bir aksamda hasar bulunmamaktadır. İstediğiniz ekspertiz veya ustaya gösterebiliriz.

DİĞER
Ciddi olan arkadaşlarla arabanın başında konuşmak çok daha iyi olacaktır, genel olarak aklıma gelen her şeyi sıraladım ancak arabanın tüm bilgilerini size net olarak ancak öyle aktarabilirim.

İletişim: 0(534) 021 19 08
E-Mail: [email protected]

Aracın fotoğrafları ilanda bulunmaktadır, Sahibinden.com ilanına ulaşmak için tıklayınız.

FOTOĞRAFLAR(diğer fotoğraflara ilandan ulaşabilirsiniz)
IMG_3450-min-min.jpg

IMG_3460-min-min (1).jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı