2011 Late MacBook Pro 2021'de alınır mı?

Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Elimde Lenovo Ideapad100 i5 5200u 4 GB RAM NVIDIA 920M bir laptop vardı fakat kasası kötü durumda klavyesi çalışmıyordu bu cihazı 2200TL'ye sattım şu an bir MacBook almayı düşünüyorum fakat bu fiyata anca 2011 MacBook Pro alabiliyorum sizce hala iş görür mü MacBook'un özellikleri ise 4 GB RAM 2.4GHz i5 işlemci HD3000 ekran kartı var onu da aynı 2200TL'ye alacağım sizce değer mi görüşlerinizi bekliyorum. MacBook'u oyun için almıyorum dizi, film, YouTube, internette gezinti için düşünüyorum hafif rahat kullanışılığında dolayı belki arada Visual Studio Code açarım genellikle masaüstünden yazsam da açarım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
12-13 almak istediğim zaman fiyat 3000e doğru çıkıyor ona da ben çıkamıyorum maalesef almayı düşündüğüm MacBook tertemiz kasası hiçbir şeyi yok.

2011 bende vardı fakat early olabilir tam hatırlamıyorum, i7 bir makinaydı gpu'su kronik sorunlu bir seriydi kaç kere reball yaptım hatırlamıyorum sonunda can verdi aklında olsun.

AMD GPU'lu versiyonlarında evet öyle bir sorun varmış bende gördüm benimkinde AMD GPU yok ama yine de sorunlu mudur bilemicem teşekkür ederim cevabın için.
2011 bende vardı fakat early olabilir tam hatırlamıyorum, i7 bir makinaydı gpu'su kronik sorunlu bir seriydi kaç kere reball yaptım hatırlamıyorum sonunda can verdi aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…