egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 7 Eylül 2020 #11 Anqars55 dedi: Bu hdd yi birkaç program ve oyun kurmak için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Apex Legends, PUBG gibi battle royale oyunlarını kurmanı önermem, harita çok geç yükleniyor.
Anqars55 dedi: Bu hdd yi birkaç program ve oyun kurmak için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Apex Legends, PUBG gibi battle royale oyunlarını kurmanı önermem, harita çok geç yükleniyor.
A Anqars55 Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 11 7 Eylül 2020 #12 egenalbandit dedi: Apex Legends, PUBG gibi battle royale oyunlarını kurmanı önermem, harita çok geç yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Witcher 3,ac oddysey ,rdr 2 gibi singleplayer oyunlar düşünüyorum.Onlarda sıkıntı olur mu sizce.
egenalbandit dedi: Apex Legends, PUBG gibi battle royale oyunlarını kurmanı önermem, harita çok geç yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Witcher 3,ac oddysey ,rdr 2 gibi singleplayer oyunlar düşünüyorum.Onlarda sıkıntı olur mu sizce.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 7 Eylül 2020 #13 İşaretlediğim yeri mavi yumuşak uçlu sınav silgisiyle silersen çok iyi olur. Takın, HD Tune ile bad sector taraması yapın.
İşaretlediğim yeri mavi yumuşak uçlu sınav silgisiyle silersen çok iyi olur. Takın, HD Tune ile bad sector taraması yapın.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 7 Eylül 2020 #14 Anqars55 dedi: Witcher 3,ac oddysey ,rdr 2 gibi singleplayer oyunlar düşünüyorum.Onlarda sıkıntı olur mu sizce. Genişletmek için tıkla... Uzuuun bekleme süreleri dışında bir sıkıntı olmaz, kullanabilirsin.
Anqars55 dedi: Witcher 3,ac oddysey ,rdr 2 gibi singleplayer oyunlar düşünüyorum.Onlarda sıkıntı olur mu sizce. Genişletmek için tıkla... Uzuuun bekleme süreleri dışında bir sıkıntı olmaz, kullanabilirsin.
A Anqars55 Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 11 7 Eylül 2020 #15 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 660832 İşaretlediğim yeri mavi yumuşak uçlu sınav silgisiyle silersen çok iyi olur. Takın, HD Tune ile bad sector taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 660832 İşaretlediğim yeri mavi yumuşak uçlu sınav silgisiyle silersen çok iyi olur. Takın, HD Tune ile bad sector taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler