B Burak Şen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar iş amaçlı sistem toplamayı düşünüyorum ve geleceğe dönük olmadı için uğraşıyorum. 2 3 sene sonra sıfırdan parça vs alabilirim. Neyse 2011 v3 pin'li anakart almayı düşünüyorum ama bazıları e ATX yazıyor benim almak istediğim kasa ise şu ; COOLER MASTER Storm SCOUT-2 Advenced RC-SGC-2100-KWN3, Power Yok, Pencereli Süper MidTower Kasa Veya Corsair 400r şu Corsair de e ATX destekli yazıyor ama emin olamadım. Şimdi o anakartlar bu kasaya sığar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar iş amaçlı sistem toplamayı düşünüyorum ve geleceğe dönük olmadı için uğraşıyorum. 2 3 sene sonra sıfırdan parça vs alabilirim. Neyse 2011 v3 pin'li anakart almayı düşünüyorum ama bazıları e ATX yazıyor benim almak istediğim kasa ise şu ; COOLER MASTER Storm SCOUT-2 Advenced RC-SGC-2100-KWN3, Power Yok, Pencereli Süper MidTower Kasa Veya Corsair 400r şu Corsair de e ATX destekli yazıyor ama emin olamadım. Şimdi o anakartlar bu kasaya sığar mı?