Metinylmz Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 2012 Doblo aracimiz var, sigorta yerini açtığımızda orada 2 tane kapağı tutan kapak sekmani tutmuyor ve hiçbir yerde bulamadık. Nereden bulabiliriz veya elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri IMG_20240810_162642.jpg 353,1 KB · Görüntüleme: 65 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
2012 Doblo aracimiz var, sigorta yerini açtığımızda orada 2 tane kapağı tutan kapak sekmani tutmuyor ve hiçbir yerde bulamadık. Nereden bulabiliriz veya elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Pense ile sekmanın gevşeyen yerini sıkmayı denediniz mi? Genelde işe yarıyor. Sanayide klips&sekman satan yerlerde bulabileceğinizi düşünüyorum araç modeli söylemeden sadece sekmanı gösterip sorun.
Pense ile sekmanın gevşeyen yerini sıkmayı denediniz mi? Genelde işe yarıyor. Sanayide klips&sekman satan yerlerde bulabileceğinizi düşünüyorum araç modeli söylemeden sadece sekmanı gösterip sorun.
Metinylmz Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 06 Fil Necati dedi: Pense ile sekmanın gevşeyen yerini sıkmayı denediniz mi? Genelde işe yarıyor. Sanayide klips&sekman satan yerlerde bulabileceğinizi düşünüyorum araç modeli söylemeden sadece sekmanı gösterip sorun. Genişletmek için tıkla... Pense ile sıkmayı denedik fakat 1 tanesi kırıldı ve diğeride olmuyor orijinalliğini yitirmiş sanayidede gezmedigimiz dükkan kalmadı.
06 Fil Necati dedi: Pense ile sekmanın gevşeyen yerini sıkmayı denediniz mi? Genelde işe yarıyor. Sanayide klips&sekman satan yerlerde bulabileceğinizi düşünüyorum araç modeli söylemeden sadece sekmanı gösterip sorun. Genişletmek için tıkla... Pense ile sıkmayı denedik fakat 1 tanesi kırıldı ve diğeride olmuyor orijinalliğini yitirmiş sanayidede gezmedigimiz dükkan kalmadı.