2012 MacBook alınır mı?

furkankaplan99

Femtopat
Daha fazla  
İş ve ofis Instagram falan gezmek icin MacBook 2012 alacagim ama önceden MacBook kullanmadim cazip bir fiyata buldum. Arti ve eksilerini ögrenebilir miyim bir de güncelleme konusunda sıkıntı yaşar miyim?

Özellikleri nedir?

Yani biraz eski. Ben kullandım çünkü. Ben bir de daha hızlı olsun diye Linux Mint Xfce kurmuştum. Yavaşlık da sinir bozucu olabiliyor. Akıcı değil. 2022'de de kullandım. Bahsettiğim 2021-22 deneyimim.

2015 öncesi çok ağır ve kalın, uygun fiyatlı düşünüyorsanız en az 2015 sürümünü tavsiye ederim. Macununu yenilettikten sonra rahatça kullanırsınız.

Yani biraz eski. Ben kullandım çünkü. Ben bir de daha hızlı olsun diye Linux Mint Xfce kurmuştum. Yavaşlık da sinir bozucu olabiliyor. Akıcı değil.
RAM'e ekleme yapilmiş belki hız artışı olmuştur.

2015 öncesi çok ağır ve kalın, uygun fiyatlı düşünüyorsanız en az 2015 sürümünü tavsiye ederim. Macununu yenilettikten sonra rahatça kullanırsınız.

Şöyle sorayım 3800 TL'ye 2012 MacBook almak mi yoksa 4700 TL'ye 2015 Mac book almak mi?

Big Sur güncellemesini bile alamadığından dolayı tercih etmenizi önermem 2014-2016 arası olanlara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…