2013 Jetta 1.6 TDi Comfortline vs. 2017 Megane 1.5 DCi Joy

Bilgisayaryorum

Hectopat
İki araç arasında kaldım. Artıları ve eksikleri ile beraber hangisinin daha iyi olduğunu açıklar mısınız?

2017 biri 3 yıllık. Biri 7 yıllık. 7 serisi gibi bir araç 7 yaşında iken eski olduğu için vazgeçmiştim.
Kesinlikle Megane.

İki araç arasında kaldım. Artıları ve eksikleri ile beraber hangisinin daha iyi olduğunu açıklar mısınız?
İkiside bilindik araçlar ama bence de megane daha yeni doluluk olarak bilmiyorum hız sabitleme olsun yeter. Vw diye jetta düşünüyorsanız jetta bence ve hissiyatindan baya uzak bir ataç.

İkiside bilindik araçlar ama bence de megane daha yeni doluluk olarak bilmiyorum hız sabitleme olsun yeter. Vw diye jetta düşünüyorsanız jetta bence ve hissiyatindan baya uzak bir ataç.
Joy değilde Touch olsa daha iyi olurmuş, anahtarsız giriş/çalıştırma, C şeklinde LED gündüz farı, yarı elektronik klima gibi özellikleri var. Joy’da fena değil ama manuel vites ise kol dayama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…