2013 Leon vs 2020 i20

İ20 alın keyifle kullanın.
Eski arabanın derdi günümüzde çekilecek gibi değil.
Sanayici sanayiden anlamıyor, usta arabadan anlamıyor. Tek işleri disk balata değiştirmek, onu da düzgün yapamıyorlar.

İ20 atmosferikse alınmaz. Sorun çıkarma konusunda değil de. Hem gitmiyor hem de yakıyor. Bütçe verir misiniz?

Arz talep meselesi.
Şehir içi kullanım mevcutsa atmosferik araç alınır.
Uzun yol varsa turbo besleme daha ekonomik olur.

Leon'un kmsi nedir? Ve motoru lazım. VAG grubu motorların ömrü 250k kadar dayanabiliyor.

Ayrıca birisi atmosferik birisi turbo. Segment farkıda bulunuyor.
I20 sadece atmosferik degil, turbo secenegi de var.

I20 hocam, 11-12 senelik arac alinmaz artik 5 senelik arac dururken.

I20 sadece atmosferik degil, turbo secenegi de var.

I20 hocam, 11-12 senelik arac alinmaz artik 5 senelik arac dururken.
Bence de en iyisi i20 olacaktır. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Boyası değişeni falan geçtim onları çok takmıyorum ilk arabam olacağı için ve aciliyeti olduğu için.

Bence de en iyisi i20 olacaktır. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Boyası değişeni falan geçtim onları çok takmıyorum ilk arabam olacağı için ve aciliyeti olduğu için.

Hocam lütfen bütçe. Ve mümkünse şehir.

Hocam, Eski araç VAG grubu baş ağrıtır LEON'lar sıkıntı hem, O Bütçeye işinizi görecek çok araç var gene de İ20 ikisi arasından ama İ20 malzeme kalitesi ve konfor açısından bana pek iyi gelmiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...95-hp...150.000-orjinal-kmde-1225553274/detay Tavsiyemdir... Amerikan Az yakar Çok kaçar bu kilometrede gayet iyi. Aynı zamanda ilk aracınız parçası bakkalda bile var Ve ucuz parçası.

Sedandan daha çok hatchback düşünüyorum hocam.

Guvenilir iyi bir ekspertiz firmasina goturmeniz yeterli diye dusunuyorum, şase durumu, motor ve sanziman durumu tarzi seyler onemli, ekspertiz size aracin kazasi varsa sert bir kaza mi degil mi soyler zaten.

Arti olarak aracin yetkili servis bakimlari zamaninda yapilmis mi o da onemli, 2020 model arac yetkili servis bakimli olmali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…